Poganjalec s potisno palico Dancing Minnie 3-in-1 Kiddieland in naslonjalom z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Dancing Minnie 3v1 je izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 12. do 36. meseca starosti dalje, saj jih bo očaral že na prvi pogled. Brezčasen rožnato bel poganjalec je zasnovan v obliki avtomobilčka, na sprednjem delu pa ima veselo figurico Minnie, ki premika svojo glavo v ritmu zvoka. Poganjalec razpolaga z zvočnimi in svetlobnimi učinki, zato se bodo otroci z njimi igrali ure in ure. Starši bodo zagotovo hvaležni glavni prednosti poganjalca, ki pa je, da raste skupaj z vašim malčkom. Najmlajši lahko sedijo na poganjalcu in so zaščiteni z varnostnim obročem, starši pa obvladujejo smer vožnje. Nogice imajo ob tem položene na oporah in se igrajo s tipkami na krmilu. Te dodatke lahko kasneje snamete, otroci pa bodo uživali v samostojni vožnji.

Poganjalec ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež z naslonom. S tem odličnim poganjalcem se bodo deklice odlično zabavale, za največje veselje pa bo poskrbela plešoča figurica Minnie. Pri raziskovanju in pritiskanju na tipke se učijo logičnega mišljenja, odkrivajo nove zvoke in oblike. S pomočjo poganjalca si razvijajo svoje finomotorične spretnosti, vesele in pestre barve pa spodbujajo njihovo domišljijo in predstavnost. Poganjalec 3v1 je okrašen z veselimi animiranimi sličicami, ki bodo navdušile vse otroke. Paketu so priložene tudi 3 testne baterije AA. Stabilno in trpežno plastično ogrodje bo otrokom zdržalo leta in leta in jim pomagalo pri vsestranskemu razvoju.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po prijaznih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • robustna konstrukcija z naslonom
  • rožnata barvna zasnova
  • figurica Minnie
  • elektronske funkcije – zvočne in svetlobne
  • za razvoj predstavnosti in motoričnih spretnosti
  • od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost55*27*44 cm
Dimenzije paketa56*28*37 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 included
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.