Poganjalec letalo Minnie Kiddieland s sprednjim propelerjem z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Kiddieland v podobi čudovitega letala s priljubljeno pilotko Minnie je izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 12. do 36. meseca starosti dalje. Rožnati poganjalec ima na sprednjem delu velik propeler, ki ga lahko otroci obračajo, tako da se bodo počutili kot pravi piloti. Letalo bo otroke razveselilo s svetlobnimi učinki, prav tako pa jih bodo presenetili tudi pristni zvoki vzleta in pristanka. Volan ima gumbe in je v obliki letalskega krmila, na sprednji strani kokpita pa je figurica Minnie, ki bo letela skupaj z otroci. Ta odlična igrača pomaga otrokom pri razvoju fine motorike, vesele barve pa spodbujajo njihovo domišljijo in predstavnost.

Letalo ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež. Z volanom se sprednja kolesa poganjalca obračajo in otroci tako sami spreminjajo smer vožnje. Otroški poganjalec je odlična izbira za vašo malo pilotko, ki obožuje nove dogodivščine. Na strani letala je animirana sličica nasmejane Minnie, ki je navdušila otroke po celem svetu. Paketu so priložene tudi 3 testne baterije AA. Stabilno in trpežno plastično ogrodje z naslonom za hrbet bo otrokom zdržalo leta in leta in jim pomagalo pri vsestranskemu razvoju.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po prijaznih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec s premičnim propelerjem
  • robustna konstrukcija
  • vesel barvni dizajn z Minnie
  • elektronske funkcije – zvočne in svetlobne
  • za razvoj predstavnosti in motoričnih spretnosti
  • od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost51*25*38 cm
Dimenzije paketa52*27*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.