Poganjalec Minnie Kiddieland elektronski z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Minnie znamke Kiddieland je izjemen pravljičen poganjalec rožnate barve, primeren za vse deklice od 12. do 36. meseca starosti, ki obožuje svet risank. Otroški poganjalec v motivu Minnie bo razveselil vse deklice, ki rade gledajo Disneyjeve risanke. Poganjalec Kiddieland v sebi skriva zvočne in svetlobne funkcije, zabavne melodije in očarljive lučke pa ustvarjajo deklicam pravljična doživetja. Ima veliko zvočnih in svetlobnih funkcij, ki so strašno priljubljeni pri otrocih. Po pritisku na tipko se bo oglasil zvok vklopa motorja, deklice pa bodo vesele tudi čudovitih svetlobnih efektov.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Minnie je odlično darilo za vsako deklico, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s čudovitimi Disneyjevimi sličicami. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu Minnie
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • pravljičen dizajn
  • mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
Velikost51*25*38 cm
Dimenzije paketa52*27*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
Opomba2 x AA batteries
Barvaružová
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha