Poganjalec minibus z zvokom Baby Volkswagen T1 BIG s pristnim dizajnom in predalčkom od 18 mes

Opis izdelka

Poganjalec Minibus nemškega proizvajalca BIG predstavlja izjemno igračo za vse otroke od 18. meseca starosti. Stilski poganjalec v rdeče beli barvni kombinaciji je nastal po predlogi pravega modela minibusa Volkswagen T1, zato bo otroke pritegnil že na prvi pogled. Pod sedežem je predalček, kamor lahko otroci shranijo svoje najljubše igrače. Pristno doživetje v poganjalcu v obliki minibusa zagotavljajo tudi logotip in registrske tablice na sprednjem in zadnjem delu avta.

Poganjalec je opremljen tudi s hupo in kakovostnimi protizdrsnimi kolesi iz mehke plastike, ki ob vožnji zagotavljajo občutek varnosti. Otroški minibus je robusten in trpežen poganjalček z zaobljenimi robovi, ki razpolaga z visoko nosilnostjo do 50 kg. Njegova površina je pred bledenjem zaščitena s posebnim anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj čudoviti videz tudi po daljši uporabi. Poganjalec bo postal najljubša igrača vsakega otroka, s katerim se lahko poda na pot ali izlete.

Vožnja na poganjalcih BIG spodbuja pravilen razvoj kolkov, saj otrok na njih sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°. Moderni poganjalec pomaga otrokom razvijati njihove fizične spretnosti, prav tako pa v njih spodbuja razvoj predstavnosti in domišljije. Z njim se bodo igrali šoferje, se pri vožnji učili ocenjevati razdalje in hitrost vožnje prilagajati okolici. Teža poganjalca znaša 3,4 kg. Skupne dimenzije poganjalca merijo 61*23*37 cm.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • poganjalec v podobi minibusa Volkswagen T1
  • sedež s prostorom za shranjevanje
  • nosilnost do 50 kg
  • primeren od 18. meseca  
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • robusten s kakovostno plastiko
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost61*23*37 cm
Skupna višina37 cm
Dimenzije paketa60*26*30 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,4 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.