Poganjalec z zvokom in lučko Medvedek Pu z uro Disney Kiddieland z uro in naslonjalom vijolično-zelen od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec Medvedek Pu znamke Kiddieland je moderni poganjalec, primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti dalje in je čudovite rumeno-zelene barvne kombinacije. Otroški poganjalec ima motiv priljubljene risanke o dogodivščinah Medvedka Puja, ki je prevzel otroke po celem svetu. Poganjalec Medvedek Pu v sebi skriva zvočne in svetlobne funkcije, ki bodo presenetile vsakega pogumnega šoferja. S pritiskom na gumbe se aktivirajo zvočni efekti, ki bodo razveselili vsakega otroka. Otroci bodo prav tako prižigali lučke in se počutili kot v risanki. Na sprednjem delu poganjalca je tudi ura s kazalci, na katerih se bodo otroci naučili gledati na uro.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Medvedek Pu je odlično darilo za vsakega dečka, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s čudovitimi sličicami junakov iz serije Medvedek Pu. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu Medvedka Puja
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • atraktivni dizajn
  • s svetlobnimi in zvočnimi efekti
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
Velikost50*24*47cm
Dimenzije paketa52*26*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvafialová
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha