Poganjalec Maša in medved 2v1 Smoby skakajoči in vrteči se medved od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec in skakalček Maša in medved 2v1 je unikatna igrača z delavnice francoskega proizvajalca Smoby, primerna za deklice in dečke od 12. meseca starosti, ki se radi gibajo in zabavajo.  Otroci ga lahko hkrati uporabljajo na dva načina, kot poganjalec ali kot skakalček. Rjavi medved Pretty iz risanke Maša in medved prinaša otrokom veliko zabave, gibanja in igrivih vzgibov. Otrok sedi na udobnem oblikovanem sedežu rdeče barve, na medvedovem hrbtu in se z odrivanjem od tal z nogami zabava s skakanjem gor in dol. Pri vsakem gibu se ljubki medvedek Pretty obrne za 45° v strani, kar še poveča veselje v gibanju. Pri skakanju in zibanju se otroci držijo za ročaje v rumeni barvi. Skakajoči in vrteči medved je nameščen na zeleni podlagi, okrašeni s sličicami junakov z risanke Maša in medved, ki je dandanes izjemno priljubljena pri otrocih. Dimenzije skakajočega medvedka Smoby in poganjalca v enem merijo 50*43*55 cm, celotna višina pa znaša 55 cm.

Če medvedka odstranite z nastavka, se bo igrača spremenila na čudovit poganjalec za otroke, saj so šape pravljičnega medvedka h krati tudi kolesa. Z vožnjo na originalnem pravljičnem poganjalcu bodo otroci uživali doma in tudi zunaj. Otrok se premika z odrivanjem nog od tal, s čimer krepi mišice na nogah, s tem pa se prav tako razvija fina motorika. Za varno vožnjo se lahko oprimejo tudi rumenega ročaja. Sedež poganjalca Maša in medved je ergonomsko oblikovan za udobno sedenje. Otroci bodo sedeli zelo udobno in se na njem vozili ure in ure. Pestre barve in vesel obrazek otroškega poganjalca spodbuja domišljijo otrok in vabi otroke h gibanju na svežem zraku. S poganjalcem in skakalčkom v enem se bo otrok učil uloviti ravnotežje, krepil mišice na nogah in se igral na aktiven način. Skakanje na medvedku spodbuja fizičen razvoj otrok in otroško domišljijo. Poganjalec in skakalček Maša in medved 2v1, proizvajalca Smoby je odličen pripomoček za motoričen razvoj vašega otroka.

Igrača za otroke je narejena iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolga leta uporabe. Poganjalec in skakalček Maša in medved 2v1 ima zaobljene robove, da se otroci med igro ne bi poškodovali in bi bili varni. Maša s priljubljene risanke Maša in medved je mala navihana deklica, ki ima rada sladkarije in veliko sprašuje, saj hoče vedeti prav vse. V gozdu se srečuje z medvedom Mišem, ki išče počitek, vendar mu ravno ne uspeva. Na koncu se spoprijatelji z Mašo in skupaj doživljata različne prigode. Smoby je priznani francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše plastične igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in gladka. Plastika je žametna na dotik.  Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu. Z nakupom Smoby poganjalčka in skakalčka medveda, boste pridobili kakovostno in zabavno igračo za vašega malega navihanca.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*43*55 cm
Skupna višina55 cm
Dimenzije paketa53*27*44 cm
Skupna dolžina50 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,6 kg
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.