Poganjalec z dodatki Maestro Ride-On Pink 3in1 Smoby s 3 zvoki in palica za vodenje z obročem - čarobni očki od 6 mes

Opis izdelka

Poganjalec z dodatki Maestro Ride-On Pink 3v1, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke že od 6. meseca starosti. Zahvaljujoč snemljivim delom se prilagodi otrokovim potrebam in raste skupaj z njimi od 6. do 36. meseca starosti. Je čudovite rožnato, bele in vijolične barvne kombinacije, sprednjo masko tvori vesel nasmešek in gibljive čarobne očke, s katerimi se bodo otroci igrali in spreminjali njihov videz. Na zadnjem delu poganjalca je potisna palica, s katero bodo starši poganjalec preprosto vodili, manjši otroci pa bodo zaščiteni s obročem in 3-točkovnim varnostnim pasom. Poganjalec lahko kadar koli razširite tudi z dodatkom – gugalnikom, ki ga lahko dokupite v naši e-trgovini in z njim poganjalec spremenite na zabaven gugalnik. 

Poganjalec Maestro Ride-On Pink raste skupaj z vašim otrokom v 3 korakih:

 • Korak 1: Starševski nadzor
  Od 6. meseca otrokove starosti poganjalec vodijo starši, otrok pa je zaščiten z varnostnimi dodatki, nogice pa ima položene na snemljivih oporah. Zabava se z elektronskim volanom in opazuje okolico. 
 • Korak 2: Prvi koraki
  Od 10. meseca starosti otroci že poskušajo narediti svoje prve korake, ob tem pa jim bo kot stabilna opora odlično služil naslon poganjalca. Izboljšujejo si koordinacijo in gibalne spretnosti.
 • Korak 3: Samostojna vožnja
  Od 12. meseca starosti lahko vaši otroci poganjalec že samostojno peljejo tudi brez potisne palice, varnostnega obroča in pasu. S tem bodo krepili svoje mišice na nogah in ocenjevali razdalje.

Elektronska hupa na volanu ponuja vašim najmlajšim 3 različne zvoke, ki jih bodo zabavali pri vsaki vožnji. Na snemljivih oporah si lahko po daljši vožnji odpočijejo svoje nogice. Kakovostna in trpežna gumirana kolesa se ponašajo s tihim hodom in se odlično podajo večini površin, tako da se lahko na poganjalcu vozijo v notranjih in zunanjih prostorih. Ergonomsko oblikovani sedež omogoča otrokom visoko udobje tudi pri daljši vožnji. Preprosto se dvigne, pod njim pa se skriva prostor za shranjevanje različnih igrač in manjših predmetov, ki jih otroci želijo voziti s seboj. 

Francoski oblikovalci Smoby so poganjalec zasnovani posebno za potrebe najmlajših otrok. Proizveden je iz najkakovostnejše plastike, z zaobljeni robovi in površino, ki je žametna na dotik. Dimenzije poganjalca znašajo 61*44*55 cm. Elektronski volan deluje na 3 baterije tipa LR44/AG13, ki so priložene kompletu. Večfunkcijski poganjalec na igriv način razvija otroško domišljijo in predstavnost, skupaj z njim se otroci učijo delati svoje prve korake in spoznavati svet okoli njih. Prav tako si izboljšujejo fino motoriko, koordinacijo in gibalne spretnosti. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša le najkakovostnejše igrače za dečke in deklice. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Lastnosti

 • rožnati otroški poganjalec 3v1
 • možnost razširitve z drugimi dodatki
 • originalni dizajn v podobi avtomobilčka
 • prostor za shranjevanje pod sedežem
 • potisna palica za starše
 • visoko naslonjalo za varnost med sedenjem
 • uporaben tudi kot sprehajalček
 • tritočkovni varnostni pas in obroč
 • elektronski volan na baterije z različnimi zvoki
 • ergonomsko oblikovani sedež
 • otrok uri svoje mišice, se uči hoditi in ohranjevati ravnotežje
 • primeren od 6. do 36. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost61*44*55 cm
Dimenzije paketa62*38*39 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,1 kg
OpombaBattery: 3 x LR44/AG13 (included)
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.