Poganjalec Maestro Confort Smoby z gugalnico, s sedežem iz blaga in elektronskim volanom rdeč od 6 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec Maestro Confort je čudovit avtomobilček za otroke, ki ga bodo uporabljali več let. Prednost otroškega poganjalca Smoby je to, da raste skupaj z otrokom. Zahvaljujoč snemljivim delom je primeren za otroke od 6. meseca do 3. leta starosti. Združuje najmodernejši dizajn, kakovostne materiale in varnost. Na volanu otroškega poganjalca je elektronska plošča, ki deluje na baterije in daje 3 različne melodije. K poganjalcu spadajo tudi 3 LR44/AG13 baterije. Avtomobilček ima potisno palico za vodenje z udobnim držalom. Poganjalec v podobi otroškega avtomobilčka lahko sestavite na 4 različne načine. Ko je otrok star 6 mesecev, poganjalec stoji na gugalni površini, zanj je to idealen sedež z visokim naslonjalom. Gugalnica bo otroke zabavala in hkrati pripomogla k preprostemu uspavanju najmlajših otrok. Ima ergonomsko oblikovani sedež, ki je prekrit s tekstilnim potiskom. Tega lahko po potrebi preprosto snamete in operete.

Otrok si lahko na avtomobilčku opre tudi glavico, saj v njem sedi kot v vozičku. Okrog poganjalca je varnostni obroč, ki zagotavlja maksimalno varnost in stabilnost otroka med vožnjo. Zaščito zagotavlja tudi tritočkovni varnostni pas. 8 mesečni otrok bo sedel udobno kot v vozičku, vendar bo vožnja na poganjalcu s hupo zanj mnogo bolj zabavna. Nogice bo imel položene na širokih stopničkah. 10 mesečni otrok se že uči hoditi, dela prve korake in poganjalec uporablja kot stabilno oporo pri hoji. Takrat so potisna palica in stopnički že odstranjeni. 12 mesečni otrok že samostojno potiska poganjalec z odrivanjem z nogami. Kakovostna kolesa so trpežna in tiha. Celoten otroški poganjalec izdelan glede na potrebe najmlajših otrok. Dimenzije otroškega poganjalca z gugalnico merijo 61*44*55 cm.

Volan poganjalca lahko v strani obračate za 30°. Gibljive očke na avtomobilčku bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka. Med vožnjo se zaradi njih spreminja celotni izraz avtomobilčka, ki lahko mežika, spi ali pa se veselo smeji. Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše plastične igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Izrazita rdeča barva v kombinaciji z modro in vzorčastim tekstilom bo pritegnila vsakega otroka, poganjalec je tudi odlično darilo za male voznike. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Prostor za shranjevanje pod sedežem bo otrokom služil za skrivanje svojih igrač ali drugih malenkosti.

Lastnosti

  • otroški avtomobilček 4v1
  • poganjalec z obročem, palico za vodenje in tekstilnim potiskom
  • poganjalec – gugalnica za najmlajše
  • poganjalec z visokim naslonjalom – hojica
  • klasični poganjalec v podobi avtomobilčka
  • potisna palica za starše, z nastavljivo višino
  • visoko naslonjalo za varnost med sedenjem
  • 3-točkovni varnostni pas
  • zaščitni obroč
  • elektronska plošča na baterije z različnimi melodijami
  • ergonomsko oblikovani sedež s prostorom za shranjevanje
  • otrok uri svoje mišice, se uči hoditi in ohranjevati ravnotežje
  • primeren od 6. do 36. meseca
  • zanimive gibljive očke na poganjalcu
  • snemljiv tekstilni potisk
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost61*44*55 cm
Dimenzije paketa62*38*39 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,1 kg
OpombaBattery: LR44/AG13-1,5x3
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.