Poganjalec z gugalnico Maestro III Balade Smoby z elektronskim volanom rdeče-moder od 6 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec Maestro III Balade je čudovit poganjalec z gugalnikom in potisno palico za starševski nadzor. Je najmodernejšega dizajna in veselih barv, ki bodo pritegnile vsakega malčka od 6. meseca starosti. Velika prednost otroškega poganjalca Smoby je ta, da raste skupaj z otrokom. Zahvaljujoč snemljivim delom je primeren za otroke od 6. meseca do 36. meseca starosti. Volan poganjalčka deluje na baterije in daje 3 različne melodije. K poganjalcu spadajo tudi 3 LR44/AG13 baterije. Avtomobilček ima potisno palico za vodenje z udobnim držalom. Poganjalec v podobi otroškega avtomobilčka lahko nastavite na 4 različne načine. Ko je otrok star 6 mesecev, poganjalec stoji na gugalni površini, zanj je to idealen sedež z visokim naslonjalom, ki je ergonomsko oblikovan. Otrok si lahko na avtomobilčku opre tudi glavico, saj v njem sedi kot v vozičku. Okrog poganjalca je varnostni obroč, ki zagotavlja maksimalno varnost in stabilnost otroka med vožnjo. Zaščito zagotavlja tudi tritočkovni varnostni pas.

8 mesečni otrok bo sedel udobno kot v vozičku, vendar bo vožnja na poganjalcu s hupo zanj mnogo bolj zabavna. Nogice bo imel položene na širokih stopničkah. 10 mesečni otrok se že uči hoditi, dela prve korake in poganjalec uporablja kot stabilno oporo pri hoji. Takrat so potisna palica in stopnički že odstranjeni. 12 mesečni otrok že samostojno potiska poganjalec z odrivanjem z nogami. Kakovostna kolesa so trpežna in tiha. Celoten otroški poganjalec e izdelan glede na potrebe najmlajših otrok. Dimenzije otroškega poganjalca z gugalnico merijo 61*44*55 cm. Volan poganjalca lahko v strani obračate za 30°. Gibljive očke na avtomobilčku bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka. Med vožnjo se zaradi njih spreminja celotni izraz avtomobilčka, ki lahko mežika, spi ali pa se veselo smeji. Prostor za shranjevanje pod sedežem bo otrokom služil za skrivanje svojih igrač ali drugih malenkosti.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše plastične igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami.  Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu. Poganjalec z gugalnikom je izrazite rdeče barve v kombinaciji z modro in rumeno. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male voznike, zato ne oklevajte in s poganjalcem Smoby razveselite tudi svojega malčka.

Lastnosti

 • otroški poganjalec 4v1
 • prostor za shranjevanje pod sedežem
 • originalni poganjalec v podobi avtomobilčka
 • potisna palica za starše, z nastavljivo višino
 • visoko naslonjalo za varnost med sedenjem
 • lahko ga uporabite tudi kot sprehajalček
 • otrok se na njem ziba, vozi podobno kot v vozičku
 • tritočkovni varnostni pas
 • zaščitni obroč
 • elektronska plošča na baterije z različnimi melodijami
 • ergonomsko oblikovani sedež
 • otrok uri svoje mišice, se uči hoditi in ohranjevati ravnotežje
 • primeren od 6. do 36. meseca
Doprava 79
Tehnične lastnosti
Deček/deklicadeček
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost61*44*55 cm
Dimenzije paketa62*38*39 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Kartonska embalažaDa
Teža4,1 kg
NoteBattery: LR44/AG13-1,5x3
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …