Poganjalec letalo Minnie Kiddieland z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec s pravljičnim motivom pilotke Minnie je čudoviti rožnato vijolični poganjalec v podobi letala, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 12. do 36. meseca starosti. Ta izjemni poganjalec se ponaša z velikim propelerjem na sprednjem delu, ki ga lahko otroci obračajo, tako da se bodo počutili kot pravi piloti. Letalo bo otroke razveselil s svetlobnimi učinki, prav tako pa jih bodo presenetili tudi realistični zvoki vzleta in pristanka, ne manjka pa niti zvok hupe. Volan z gumbi je v obliki letečega krmila, na sprednji strani kokpita pa je figurica Minnie, ki bo letela skupaj z otroci. Ta fantastična igrača pomaga otrokom pri razvoju fine motorike, domišljije in predstavnosti.

Letalo ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež. Z volanom se sprednja kolesa poganjalca obračajo in otroci tako sami spreminjajo smer vožnje. Otroški poganjalec je pravilna izbira za vsakega malega pilota, ki rad odkriva svet letal. Paketu so priložene tudi 3 baterije tipa AA. Stabilno in trpežno plastično ogrodje bo otrokom zdržalo leta in leta in jim pomagalo pri vsestranskemu razvoju.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • robustna konstrukcija
  • vesel barvni dizajn z Minnie
  • elektronske funkcije – zvočne in svetlobne
  • 1 propeler
  • za razvoj predstavnosti in motoričnih spretnosti
  • od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost52*46*39 cm
Dimenzije paketa54*27*36 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 included
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.