Poganjalec z obročem Konjiček Auto Balade Smoby s potisno palico in predalčkom od 6 mes

Opis izdelka

Poganjalec in sprehajalček Balade, francoskega proizvajalca Smoby lahko zahvaljujoč snemljivim delom raste skupaj z otrokom od 6. Na preprost način, brez uporabe orodja se bo prilagodil potrebam vašega otroka. Otrok od 6. meseca starosti bo na njem sedel udobno in varno ter se bo pustil peljati. S pomočjo palice za vodenje s čvrsto in kovinsko konstrukcije je obvladovanje poganjalca praktično in udobno. 10-mesečni otroci bodo sprehajalček uporabljali kot pripomoček pri svojih prvih korakih. Potem, ko bodo malce že odrasli, se bodo usedli na avtomobilček in se poganjali z nogami. Kolesa na poganjalcu so kakovostna in trpežna, vožnja je primerna za notranje kot tudi zunanje prostore.

Čudoviti dizajn v modro-rumeni barvni kombinaciji v motivu veselega konjička bo otroke prevzel na prvi pogled. Sedež je ergonomsko oblikovan, prilagojen potrebam otrok. Pod sedežem se nahaja skrivni prostor za shranjevanje, kamor bo vaš malček lahko skril svoje igrače ali druge drobnarije. Varnost otroka je zagotovljena zahvaljujoč 3-točkovnemu pasu, varnostnemu obroču in sistemu ki preprečuje, da bi se poganjalec prevrnil. Igrača se lahko hitro spremeni na otroški avtomobilček – poganjalček. Preprosto snemite palico za vodenje in varnostni obroč.

Zahvaljujoč poganjalcu bodo vaši najmlajši urili svoje ravnotežje in krepili svoje mišice. Prav tako bo otrokom pomagal pri njihovemu gibalnemu in motoričnemu razvoju. Izdelan je iz kvalitetne in trdne umetne mase, ki je hkrati prijetno nežna na dotik. Mere znašajo 54*41*47 cm, kjer je skupna višina 40 cm. 

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*41*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa38*26*62 cm
Skupna dolžina54 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,2 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.