Poganjalec gasilski avto Volvo Fire Truck BIG s pristnim dizajnom in delujočim vodnim topom in predalčkom od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalec gasilec Volvo Fire Truck nemškega proizvajalca BIG predstavlja izjemno igračo za vse otroke od 24. meseca starosti. Čudoviti gasilec v rdeče črni barvi je nastal po predlogi pravega gasilskega vozila Volvo Rosenbauer, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil že na prvi pogled. Na zadnjem delu avtomobilčka je skriven predalček, kamor lahko otroci pospravijo različne drobnarije. Dečki in deklice se bodo igrali gasilce, veselijo se lahko mehanskega vodnega topa za gašenje, ki šprica vodo vse do razdalje 6 metrov. V gasilskem vozilu je tudi velika posoda s kapaciteto 3 litrov. 

Površina kakovostnih koles je iz mehke plastike, zahvaljujoč čemur za seboj ne puščajo sledi, se odlično prilegajo površini in se ponašajo s tihim hodom. Otroški gasilec je robusten in trpežen poganjalček z zaobljenimi robovi. Njegova površina je pred bledenjem zaščitena s posebnim UV filtrom, tako da bo ohranil svoj čudoviti videz tudi po daljši uporabi. Poganjalec bo postal najljubša igrača vsakega otroka, s katerim se lahko poda na pot ali izlete.

Vožnja na poganjalcih BIG spodbuja pravilen razvoj kolkov, saj otrok na njih sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°. Moderni poganjalec pomaga otrokom razvijati njihove fizične spretnosti, prav tako pa v njih spodbuja razvoj predstavnosti in domišljije. Z njim se bodo igrali gasilce, se pri vožnji učili ocenjevati razdalje in hitrost vožnje prilagajati okolici.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • poganjalec v obliki gasilskega vozila Volvo Rosenbauer
  • skrivni predalček na zadnjem delu poganjalca
  • funkcionalen vodni top s kapaciteto posode 3 l
  • primerno od 24. meseca  
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • tiha kolesa iz mehke plastike
  • robusten s kakovostno plastiko
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.