Poganjalec z zvokom in lučko Frozen Kiddieland z originalno pesmico s filma od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec s pravljičnim Disneyjevim motivom Frozen (Ledeno kraljestvo) je čudoviti poganjalec, primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti in je čudovite belo-modre barve. Avtomobilčke sveti in igra originalno melodijo: "Do you want build a snowman", ki bo otroke v hipu spomnila na risanko Frozen. Otroci se bodo razveselili zabavnih zvokov in lučk, saj se na armaturni plošči avtomobilčka nahajajo glasbene tipke, s pomočjo katerih lahko otroci skomponirajo lastno melodijo. Na sprednjem delu poganjalčka sta priljubljeni princeski iz risanke Frozen, ki bosta otroke zabavali pri njihovih pustolovščinah in jim pomagale pri razvoju fine motorike, domišljije in predstavnosti.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala, saj mu avtomobilček nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednja kolesa poganjalca obračajo in otroci tako sami spreminjajo smer vožnje. Otroški poganjalec je pravilna izbira za vašega malčka, ki rad odkriva nove reči. Baterije 3 x AA so priložene kompletu.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • robustna konstrukcija
  • zabaven barvni dizajn z Disneyjevim motivom
  • elektronske funkcije – zvočne in svetlobne
  • glasbene tipke
  • za razvoj predstavnosti in motoričnih spretnosti
  • od 12. meseca
Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
Velikost51*25*38 cm
Dimenzije paketa52*27*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 included
Barvatyrkysová
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna