Poganjalec Mickey z zvokom in lučko Kiddieland modro-rumen od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec z zvokom in lučko Mickey Kiddieland je čudoviti modro-rumeni poganjalec izdelan v motivu priljubljene risanke o Miki Miški, katerega dogodivščine so znane otrokom po celem svetu. Otroški poganjalec je značilen po svojih veselih barvah, ki bodo zanimale vsakega otroka od 12. meseca starosti.

Dečki in deklice se bodo s poganjalcem izredno zabavali in urili svoje nogice, ki se bodo zahvaljujoč njemu pravilno razvijale. Otroški poganjalec razpolaga z odlično oporo za hrbet, na katero se otrok lahko nasloni in spočije. S tem se bo otrok počutil tudi bolj samozavestno in udobno. Otrok lahko na otroškem poganjalcu odlično povadi vse mišice, utrdi se mu telo in hkrati izboljša fina motorika.

Otroški poganjalec znamke Kiddieland se ponaša s trdno in kakovostno plastično izdelavo. Vaša hčerka ali sinček bosta lahko uživala v odlični vožnji, ki je obogatena z mnogimi zvočnimi in svetlobnimi efekti, ki otroku vožnjo in igro prijetno osvežijo. Del otroškega poganjalca z veselimi motivi so tudi priložene baterije.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • motiv Miki Miške
  • za otroke od 12. meseca
  • zvočni in svetlobni efekti
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 12 mesecev
Velikost50*24*47 cm
Dimenzije paketa52*26*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvačervená
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha