Poganjalec s plišastim medvedkom Bubble Go Original Smoby z obročem in potisno palico od 6 mes

Opis izdelka

Vrhunski otroški poganjalec Bubble Go Original je najnovejši poganjalec in sprehajalček hkrati, ki prihaja z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby, ki raste skupaj z vašim otrokom od 6. meseca njegove starosti dalje. Svoje spretnosti bo dokazal v notranjih in zunanjih prostorih, predvsem zahvaljujoč svojim kakovostnim kolesom s tihim hodom. Zaradi snemljivih delov ga bodo dečki in deklice uporabljali še leta in leta, pomagal pa jim bo tudi s prvimi koraki. Na preprost način, brez uporabe orodja se bo prilagodil potrebam vašega otroka. Otroci od 6. meseca starosti bodo na njem sedeli udobno in varno ter se pustili peljati, med tem pa se igrali z elektronskim volanom in opazovali okolico. S pomočjo trdne potisne palice je vodenje priročno in udobno. 

Sedež otroškega poganjalca je ergonomsko oblikovan tako, da bi otrok na njem sedel kar najbolj udobno, visoko naslonjalo pa je tudi nastavljivo. Varnost zagotavljata 3-točkovni varnostni pas in kakovostni obroč. Na sprednjem delu poganjalca se nahaja tudi majhen plišasti medvedek bele barve, ki se z vašim malčkom lahko poda novim dogodivščinam naproti. Sedi na svojem sedežu z lastnim prozornim pokrivalom, z njim pa se otroci lahko kadar koli igrajo. Takoj ko se bodo otroci začeli delati prve korake se bo poganjalec Bubble Original spremenil na avtomobilček – sprehajalček. Preprosto snemite potisno palico in zaščitni obroč, saj se na zadnji strani nahaja držalo, za katerega se lahko otroci udobno oprimejo in se učijo hoditi, med tem pa se jim zahvaljujoč varovali na zadnji strani ni treba bati, da se bodo prevrnili.

Otroci bodo s poganjalcem v podobi avtomobilčka doživeli veliko zabave, h krati pa bo avtomobilček spodbujal njegov motorični razvoj s krepitvijo mišic na nogah. Čudovite barve bodo pripomogle k razvoju domišljije in predstavnosti, s tem pa se bodo otroci tudi vsestransko razvijali. Pri vožnji s starši bodo otrokom prav prišle stopničke, na katere bodo položili svoje nogice in se spočili. Poganjalec je bil zasnovan tako, da bi kar najbolje služil potrebam otrok že od njihove zgodnje starosti. Poganjalec je trden in stabilen, njegove mere znašajo 70*51*62 cm.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše plastične igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Lastnosti

  • poganjalec in sprehajalček 2v1
  • elektronski volan s hupo
  • snemljiv varnostni obroč
  • za notranje in zunanje prostore
  • snemljiva potisna palica
  • 3-točkovni varnostni pas
  • za krepitev mišic na nogah in razvoj gibalnih sposobnosti
  • primeren za otroke od 6. meseca starosti, raste skupaj z njimi
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost70*51*62 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa40*39*67 cm
Skupna dolžina62 cm
Na baterijeDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.