Poganjalec Bubble Go 2v1 Smoby s senčnikom elektronskim volanom modro-zelen od 6 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec Bubble Go 2v1 vsebuje palico za vodenje, senčnik in elektronski volan s hupo. To je eden izmed najmodernejših otroških poganjalcev, ki prihaja iz delavnice uglednega podjetja Smoby. Lahko ga uporabljate v notranjih prostorih in na prostem, saj ima kakovostna široka kolesa. Poganjalec za otroke Smoby raste skupaj z otokom, zahvaljujoč snemljivim elementom. S preprostim načinom, brez uporabe orodja se bo prilagodil potrebam vašega otroka. Primeren je za otroke že od njihovega 6. meseca starosti. Otrok od 6. meseca starosti bo na njem sedel udobno in varno ter se bo pustil peljati. S pomočjo palice za vodenje čvrste in kovinske konstrukcije je obvladovanje poganjalca praktično in udobno. Ročaj ima tudi držalo za steklenico. Malček je med sončnimi dnevi zaščiten s senčnikom, ki ga lahko po potrebi snamete.

Sedež otroškega poganjalca je ergonomsko oblikovan tako, da bi otrok na njem sedel kar najbolj udobno. Varnost zagotavlja 3-točkovni varnostni pas, ki otroka pričvrsti na sedež. Da se otrok med vožnjo ne bi dolgočasil, bo poskrbela plošča z melodijami in igračami Activity, ki se nahaja pred otrokom. Volan poganjalca vsebuje tudi elektronsko hupo, ki deluje na 3 x LR44/AG13 baterije. Baterije v kompletu so namenjene testiranju, zato jih boste morali kmalu zamenjati. Pri starosti enega leta bo otrok že dovolj velik, zato se lahko Bubble Go 2v1 spremeni na otroški avtomobilčekpoganjalec. Preprosto snemite palico za vodenje, strehico in naslonjalo. Otrok bo z njim doživel veliko zabave, h krati pa bo avtomobilček spodbujal njegov gibalni razvoj s krepitvijo mišic na nogah. Pod sedežem poganjalca je praktični prostor za shranjevanje drobnarij in otroških igrač. Dimenzije poganjalca merijo 63*35*56 cm.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše plastične igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Izrazita modra barva v kombinaciji z zeleno in belo najbolje pristaja malim dečkom. Poganjalec s hupo Smoby je odlično darilo za najmlajšega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Lastnosti in prednosti

 • poganjalec 2v1
 • otrok se na njem pelje podobno kot v vozičku
 • klasični poganjalec v podobi avtomobilčka
 • primeren za notranjo in zunanjo uporabo, zahvaljujoč širokim kolesom
 • priročni senčnik, ki ga lahko snamete
 • snemljiva palica za vodenje z držalom za steklenico za starše
 • 3-točkovni varnostni pas
 • otroci bodo krepili mišice na nogah in gibalne sposobnosti
 • poganjalec ima igralno ploščo z gumbi, ki dajejo zvoke
 • deluje na 3 x LR44/AG13 baterije
 • prostor za shranjevanje pod sedežem
 • primeren od 6. meseca
Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost63*35*55 cm
Dimenzije paketa68*39*38 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža5,54 kg
OpombaBattery: LR44/AG13-1,5x3
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna