Poganjalec Bobby Classic Fulda BIG s hupo črn od 12 mes

Opis izdelka

BIG poganjalec v zasnovi retro avtomobilčka je stilske črne barve z rdečimi elementi in kakovostnimi dekorativnimi nalepkami. Avtomobilček Bobby Classic je primeren za dečke in deklice od 12. meseca do 3. leta starosti, njegova nosilnost pa znaša kar 50 kg. Otrok lahko na tem čudovito zasnovanem poganjalcu že zelo zgodaj začne krepiti mišice na nogah. Poganjalec za otroke BIG Classic Fulda spodbuja motoričen in gibalen razvoj otroka. Volan poganjalca določa smer vožnje, opremljen pa je tudi z delujočo hupo. Volan poganjalca se lahko obrača v strani za 30°. Pod volanom je majhen predalček za sladkarije, v katerega lahko malčki pospravijo dodatke znamke BIG – električni zaganjalnik, lučko, električno hupo ipd.

Barve poganjalca so pred škodljivimi sončnimi žarki zaščitene z UV zaščito. Kolesa poganjalca Classic so opremljeni s posebno tiho gumo, izdelani po posebni tehnologiji, v širšem dizajnu iz kavčuka, zahvaljujoč čemur se lepo podajo cestišču. Sedež na poganjalcu BIG je ergonomsko oblikovan in certificiran. Vsak otrok sedi na poganjalcu na široko, kar spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov. Otroci bodo sedeli zelo udobno in se na njem vozili ure in ure. Sedež ima tudi stopničko za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju. Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke BIG – prikolico, vrv za vlečenje ipd. Uporabljeni zdravju neškodljivi materiali se lahko reciklirajo, tako da ne obremenjujejo življenjskega okolja. Tehnologija, ki jo uporabljajo za izdelavo, zagotavlja varnost izdelka za otroke. Vsi robovi otroškega poganjalca so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Znamka BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo.

Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Črn retro poganjalec Classiv Bobby s hupo je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti

  • otroški avtomobilček v moderni barvi
  • funkcionalna hupa
  • popolnoma je prilagojen potrebam otrok
  • nosilnost 50 kg
  • s priključki za pripenjanje dodatkov (prikolica, vrv)
  • podstavek za koleno – starejši otroci ga bodo peljali kot skiro
  • primeren od 12. meseca  
  • zaščiten pred prevračanjem
  • primeren za notranje in zunanje prostore
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj medeničnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost58*30*38 cm
Skupna višina38 cm
Dimenzije paketa59*27*33 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.