Poganjalec Bobby Car Next Turquoise BIG z LED reflektorji in elektronsko hupo ergonomski sedež z velurjem od 12 mes

Opis izdelka

Odkrijte najmodernejši otroški poganjalec v čudoviti turkizni barvi, za katerega so glasovali starši v spletni kampanji, nemškega proizvajalca BIG. Poganjalec Bobby Car Next Turquoise ponuja vsem otrokom, predvsem pa dečkom od 12. meseca starosti originalni dizajn, ki jih bo navdušil že na prvi pogled. Brezčasen evropski poganjalec se ponaša s kakovostnimi dvojnimi LED žarometi, ki jih bodo mali vozniki s pomočjo senzorja na dotik na armaturi prižigali in ugašali, lahko pa se zabavajo tudi z elektronsko hupo, ki bo naznanila njihov prihod. Ergonomski sedež je prilagojen za največje udobje, snemljivi del iz velurja pa lahko po potrebi preprosto očistite. Na zadnjem delu poganjalca se nahaja podlogo za koleno, ki ga bodo uporabili v primeru, da se želijo peljati kot na skiroju.

Prednost poganjalca je tudi funkcija časovnika, ki samodejno ugasne žaromet po 10 minutah, tako da se vam ni treba bati, tudi če bi ga mali voznik po vožnji pozabil ugasniti. Mrežasta maska na sprednjem delu poganjalca prinaša otrokom še bolj pristno doživetje, pod njo pa se skriva prostorček za shranjevanje, kamor lahko otroci shranijo svoje priljubljene igrače. Tiha in trpežna kolesa se ponašajo z zanesljivim hodom. Poganjalec v podobi avtomobilčka je prijetnih zaobljenih oblik, vsi elektronski moduli pa so integrirani v plastičen žepek, ki je odporen na pršenje vode. Barve na poganjalcu so zaščitene z UV filtrom, ki jih ščiti pred bledenjem. Nosilnost poganjalca znaša 50 kg, njegove mere pa so 57*30*39 cm. Del paketa sta tudi 2 bateriji tipa AG13/LR44.

Poganjalec za otroke BIG spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°. Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke, BIG. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

 • najmodernejši poganjalec z zvočnimi in svetlobnimi funkcijami
 • dvojni LED žarometi s časovnikom
 • funkcionalna hupa
 • nosilnost 50 kg
 • priključki za pripenjanje dodatkov BIG
 • podstavek za koleno – starejši otroci se bodo peljali kot na skiroju
 • primeren od 12. meseca  
 • zaščiten pred prevračanjem
 • primeren za notranje in zunanje prostore
 • elektronski modul, odporen prosti pršenju vode
 • poseben UV filter za zaščito barv
 • ergonomsko oblikovani sedež z velurjem
 • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost57*30*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa59*28*31 cm
Skupna dolžina57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Nosilnost50 kg
Kolesarubber
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.