Poganjalec Bobby Car Neo Rosé BIG rožnati z zvokom in 3-slojnimi gumiranimi kolesi in ergonomskim sedežem od 12 mes

Opis izdelka

Stilski poganjalec v obliki luksuznega avtomobilčka Bobby Car Neo Rosé predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 1. do 5. leta starosti. Na avtomobilčku bodo vaše male šoferke prevzeli zvočni efekti, ki naredijo vsako vožnjo še bolj pristno in zanimivo. Poganjalec evropskega dizajna v nežni rožnati barvi je zaobljenih oblik in ima udoben ergonomski sedež. Otroci se bodo igrali tudi s hupo, odlična doživetja v vožnji pa bo poudarila tudi velika maska na sprednjem delu avtomobilčka.

Poganjalec Bobby Car Neo Rosé je robusten in trpežen avtomobilček, ki razpolaga z visoko nosilnostjo do 50 kg. Barve so pred bledenjem zaščitene s posebnim anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj videz tudi po daljši uporabi. Kakovostna 3-slojna gumirana kolesa na poganjalcu so tiha in ponujajo odlične vozne lastnosti v notranjih in zunanjih prostorih. Ponašajo se z visoko trpežnostjo, na platiščih je oznaka znamke BIG in se popolnoma ujemajo z avtomobilčkom.

Vožnja na poganjalcih BIG spodbuja pravilen razvoj kolkov, saj otrok na njih sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°.  Sedež na poganjalcu BIG je ergonomsko oblikovan in certificiran. Sedež ima tudi podlogo za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju. Na zadnjem delu poganjalca se nahajajo tudi luči. Teža poganjalca znaša 3,6 kg. Skupne dimenzije poganjalca merijo 57*30*39 cm, sedež je na višini približno 20 cm.

Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke, BIG – prikolico, vrv za vlečenje ipd. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • rožnati poganjalec s hupo
  • pristen dizajn
  • nosilnost 50 kg
  • priključki za pripenjanje dodatkov (prikolica, vlečna vrv)
  • podstavek za koleno – starejši otroci se bodo peljali kot na skiroju
  • primeren od 12. meseca  
  • primeren za notranje in zunanje prostore
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost57*30*39 cm
Skupna višina39 cm
Teža3,6 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.