Pogajalec Bobby Car Neo BIG rdeč z zvokom in gumiranimi kolesi ter mrežasto masko od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec BIG v obliki luksuznega avtomobilčka Bobby Car Neo ima originalni dizajn, ki vam bo všeč že na prvi pogled. Poganjalec je primeren za vse otroke od 1. do 5. leta starosti. Na avtomobilčku bodo vaše male šoferje prevzeli zvočni efekti, ki naredijo vsako vožnjo še bolj realistično in zanimivo. Poganjalec v podobi avtomobilčka je odličnih zaobljenih oblik, ima udoben protizdrsen sedež. Rdeča barva, funkcionalna hupa in velika, realistična maska – vse to so edinstvene lastnosti poganjalca BIG, zahvaljujoč katerim je to pravo otroško vozilo tudi za vašega otroka. Na zadnjem delu poganjalca se nahaja podloga za koleno, ki jo bodo uporabili takrat, ko se bodo želeli peljati kot na skiroju.

Otroški poganjalček Bobby Neo Car je najmodernejši poganjalec nemškega proizvajalca BIG. Nosilnost poganjalca v podobi avta znaša 50 kg. Otroci od 2. meseca starosti bodo avtomobilček BIG takoj vzljubili, saj je realističnega dizajna in ponuja tudi priročno hupo. Barve na poganjalcu so zaščitene pred bledenjem s posebnim UV filtrom. 3-slojna gumirana kolesa poganjalca so tiha, izjemno se prilagodijo cestišču. So bele, rdeče in črne barvne kombinacije na plaščih je označena znamka BIG. So maksimalno trpežna, odlično se podajo z dizajnom avtomobilčka.

Poganjalec za otroke BIG spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°.  Sedež na poganjalcu BIG je ergonomsko oblikovan in certificiran. Sedež ima tudi podlogo za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju. Na zadnjem delu poganjalca se nahajajo tudi luči. Teža poganjalca znaša 3,6 kg. Skupne dimenzije poganjalca merijo 57*30*39 cm.

Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke, BIG – prikolico, vrv za vlečenje ipd. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • poganjalec s funkcionalno hupo
  • realističen dizajn
  • nosilnost 50 kg
  • priključki za pripenjanje dodatkov (prikolica, vlečna vrv)
  • podstavek za koleno – starejši otroci se bodo peljali kot na skiroju
  • primeren od 12. meseca  
  • zaščiten pred prevračanjem
  • primeren za notranje in zunanje prostore
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost57*30*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa59*28*31 cm
Skupna dolžina57 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.