Poganjalec Bobby Car Neo Anthrazit Big z zvoki in 3-slojnimi gumiranimi kolesi in zamenljivimi pokrovi platišč turkizi in rožnati od 12 mes

Opis izdelka

Priskrbite svojim otrokom vrhunske evropske poganjalce prvovrstne kakovosti. Poganjalec Bobby Car Neo, nemškega proizvajalca BIG v obliki luksuznega avtomobilčka je primeren za vse dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti. Mali dirkači bodo prav občudovali njegov brezčasni dizajn, čudovite antracit barve. Funkcionalna hupa z zvočnimi učinki bo vsako igro naredila še bolj realistično in zanimivejšo. Avtomobilček ima zaobljene robove in udoben protizdrsen sedež. Na sprednjem delu avtomobilčka je velika realistična maska, ki zagotavlja še večje doživetje v vožnji.

Robustni poganjalec Neo je vrhunski izdelek, ki se ponaša z najboljšimi voznimi lastnostmi. Skupna nosilnost znaša kar 50 kg. Površina poganjalca je zaščitena s posebnim UV filtrom, tako da bo tudi po več letih uporabe ohranil svoje žive barve. 3-slojna gumirana kolesa poganjalca so tiha, izjemno se prilagodijo cestišču. Na kolesih je označena znamka BIG. So maksimalno trpežna in se odlično podajo z dizajnom avtomobilčka. Po potrebi lahko platišča zamenjate tudi za rožnata ali turkizna. V obeh barvnih različicah lahko zamenjate tudi pokrovček na hupi. Možnost izbire dizajna pripomore k razvoju otroške individualnosti in osebnosti.

Poganjalci BIG spodbujajo pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°. Sedež na poganjalcu BIG je ergonomsko oblikovan in certificiran. Vsebuje ima tudi podlogo za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju. Na zadnjem delu poganjalca se nahajajo tudi luči. Skupna teža poganjalca znaša 3,6 kg, njegove mere pa so 57*30*39 cm. Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke, BIG. S poganjalcem Neo bodo otroci uživali v vožnji, med tem pa si razvijali prostorsko dojemanje, fino motoriko in hkrati krepili mišice na rokah in nogah.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • čudovita antracit zasnova
  • tiha gumirana kolesa z zamenljivimi platišči
  • zamenljiv pokrovček na hupi
  • nosilnost kar 50 kg
  • za otroke od 1. do 5. leta
  • priključki za pripenjanje dodatkov (prikolica, vlečna vrv)
  • podstavek za koleno – starejši otroci se bodo peljali kot na skiroju
  • realistična mrežica na sprednjem delu
  • UV filter proti bledenju barv
  • ergonomski protizdrsen sedež
  • kakovosten in trpežen nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost57*30*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa59*28*31 cm
Skupna dolžina57 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.