Poganjalec auto Bobby Car Classic Led Big rdeč z osvetljeno karoserijo in hupo od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Bobby Car Classic Led nemškega proizvajalca BIG v obliki avtomobilčka bo navdušil vse otroke od 1. do 5. leta. Avtomobilček v čudoviti rdeči barvi in barvnimi napisi ima osvetljeno karoserijo, ki bo navdušila vse male šoferje in šoferke. Osvetlitev ponuja 3 svetlobne načine: stalno svetenje, utripanje ali osvetlitev s samodejnim ugašanjem po 10 minutah. Otroci bodo tako uživali v zabavni vožnji tudi v temi in luči kadar koli nastavili po svojih željah.

Zahvaljujoč originalnemu poganjalcu bodo dečki in deklice lahko že zelo zgodaj začeli krepiti mišice na nogah. Brezčasni poganjalec spodbuja otrokov motorični in gibalni razvoj in prav tako pravilen razvoj kolkov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Poganjalec se ponaša z visoko nosilnostjo kar 50 kg. Volan je opremljen s funkcionalno hupo, ki bo otrokom priskrbela še bolj pristno doživetje. Plastična površina poganjalca je pred poškodbami zaradi sončnih žarkov zaščitena s posebnim UV filtrom, tako da bo tudi po več letih uporabe ohranila svoje žive barve. Trdna in trpežna kolesa zagotavljajo izjemne vozne lastnosti in tihi hod.

Sedež je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje v vožnji in ima tudi prostor za koleno, tako da se lahko večji otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju. Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke BIG – prikolico, vlečno vrv ipd. Uporabljeni zdravju neškodljivi materiali se lahko reciklirajo, tako da ne obremenjujejo življenjskega okolja. Uporabljena proizvodna tehnologija zagotavlja varnost izdelka za otroke, robovi niso ostri, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Nizko podvozje omogoča stabilnost avtomobilčka na kateri koli površini.

Izdelke BIG je testiralo nemško podjetje TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti

  • rdeči poganjalec z barvnimi napisi
  • osvetljena karoserija s 3 svetlobnimi načini
  • funkcionalna mehanska hupa
  • visoka nosilnost do 50 kg
  • s priključki za pripenjanje dodatkov (prikolica, vrv)
  • prostor za koleno – starejši otroci ga bodo vozili kot skiro
  • primeren od 12. meseca  
  • zaščiten pred prevračanjem
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj medeničnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost27*60*31 cm
Skupna višina27 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,1 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.