Poganjalno kolo Balance Bike Comfort Smoby z ultralahkim 2,7 kg kovinskim okvirjem in tihim hodom gumiranih koles od 24 mes

Opis izdelka

Poganjalno kolo Balance Bike Comfort je originalna športna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, ki bo razveselila vse dečke in deklice od 2. leta starosti. Poganjalec je opremljen s čvrstim kovinskim okvirjem, zahvaljujoč čemur se ponaša z izjemno trpežnostjo in trdnostjo. Ultralahek poganjalec se ima nizko težo le 2,7 kg, zato se bodo otroci lahko z njim udobno vozili in ga preprosto obvladovali. Udoben ergonomski sedež lahko višinsko nastavite glede na otrokove potrebe od 2. do 5. leta starosti.

Poganjalec ima tiha in kakovostna gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim bodo otroci uživali v lahkotni vožnji. Priročni sistem tačk na spodnjem delu omogoča, da lahko otroci poganjalec preprosto parkirajo. Med vožnjo imajo lahko otroci noge položene na stopnički, na srednjem delu poganjalca. Dimenzije znašajo 77*40*52 cm, višina meri 50 cm. Krmilo se obrača v strani za največ 30 stopinj, s čimer imajo otroci dober nadzor nad vožnjo.

Pri vožnji s poganjalcem se morajo otroci zanesti nase, s čimer pridobivajo samozavest in držijo ravnotežje, ob tem pa ne razvijejo visoke hitrosti, saj se poganjajo z nogami. Otroci pri vožnji na poganjalcu utrjujejo mišice hrbta in križa, krepijo noge in vadijo držanje ravnotežja. S pomočjo poganjalca bodo izboljšali svoje reflekse in ugibanje oddaljenosti in prepoznavali ovire, ki se pojavljajo pri vožnji. Pri športu bi starši morali paziti na otrokovo največjo varnost, zato med vožnjo ne bi bili odveč tudi čelada in ščitniki.

Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega francoskega dizajna. Vse igrače so izdelane s poudarkom na otrokovo varnost. Imajo zaobljene robove, proces izdelave pa je strogo nadzorovan. Plastika igrač Smoby je nežna in žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Lastnosti

  • poganjalec, pri katerem se otroci učijo držati ravnotežje
  • zagotavlja lažji prehod na prvo kolo
  • tiha kakovostna kolesa
  • trdno kovinsko ogrodje
  • nastavljiva višina sedeža
  • stojalo za preprosto parkiranje
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost76*40*52 cm
Skupna višina52 cm
Teža3 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.