Poganjalec s prikolico Baby Pony Smoby ergonomsko oblikovani sedež in ročaj od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec s prikolico Baby Pony, francoskega proizvajalca Smoby je čudoviti poganjalček za vse otroke, predvsem pa deklice od 12. meseca starosti dalje. Stilski poganjalec v oblili ljubkega ponija z grivo, ušeski in veselimi očki bo postal neločljiv sopotnik vašega malčka. Velik poganjalec je na sprednjem delu prilagojen malim otroškim rokicam in omogoča občutek stabilnosti in varnosti. Štiri kakovostna in trpežna kolesa bodo poskrbela za gladko in lahkotno vožnjo. Spretne šoferke bodo navdušene nad udobnim in ergonomsko oblikovanim sedežem, na katerem bodo lahko sedele dlje časa. Del poganjalca je tudi priročna prikolica, s pomočjo katere lahko otroci prevažajo svojo najljubšo igračo in jo tako vzamejo povsod s seboj.

Poganjalec Poni je odličen pripomoček za motoričen in gibalen razvoj vsakega otroka. Krepi mišice nog, z njim otroci urijo ravnotežje, s sedenjem na širokem sedežu pa izboljšujejo razvoj kolkov. Poganjalec za otroke je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna in žametna na dotik. Originalni videz poganjalca spodbuja v otrocih domišljijo in predstavnost, z njim si domišljajo, da jahajo na pravem poniju in se odlično zabavajo. Celotna teža poganjalca znaša 2,2 kg, tako da ga lahko otroci vzamejo tudi na izlet s svojimi starši. Višja nosilnost poganjalca znaša 25 kg, njegove mere pa so 70*23*43 cm.

Smoby je priznana francoska znamka, ki že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*23*43 cm
Skupna višina43 cm
Dimenzije paketa32*23*49 cm
Skupna dolžina70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
Nosilnost25 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.