Poganjalec avtodom Camper Big s popolno opremo za 12 cm figurico in protizdrsna kolesa in hupa od 24 mes

Opis izdelka

Originalni poganjalec v motivu avtodoma Camper nemškega proizvajalca BIG, predstavlja izjemno igračo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 24. meseca starosti. Stilski avtodom v sivi barvi lahko otroci okrasijo z nalepkami s sličicami mavrice, srčkov in zvezdic, zato jih bo prevzel že na prvi pogled. Pod sedežem, ki se odpre, je bivalni prostor z okenčki, kamor lahko otroci pospravijo svojo najljubšo figurico ali dojenčka z največjo velikostjo 12 cm. Skupaj se lahko podajo na izlete, si izmišljajo različne dogodivščine in uživajo v skupnih trenutkih.

Poganjalec je opremljen tudi s hupo in kakovostnimi protizdrsnimi kolesi iz mehke plastike, ki ob vožnji zagotavljajo občutek varnosti in gotovosti. Pristno doživetje avtodoma zagotavljajo tudi registrske tablice na sprednjem in zadnjem delu avta. Avtodom je robusten in trpežen poganjalček z zaobljenimi robovi, ki razpolaga z visoko nosilnostjo do 50 kg. Njegova površina je pred bledenjem zaščitena s posebnim anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj čudoviti videz tudi po daljši uporabi.

Vožnja na poganjalcih BIG spodbuja pravilen razvoj kolkov, saj otrok na njih sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°. Pravljični poganjalec pomaga otrokom razvijati njihove fizične spretnosti, prav tako pa v njih spodbuja razvoj predstavnosti in domišljije. Bivalni del avtodoma bo otrokom pri igri s figuricami priskrbel pristna doživetja, v njem lahko prevažajo družinico in jim vsak dan pripravijo nova zabavna doživetja. Teža poganjalca znaša 4,1 kg. Skupne dimenzije poganjalca merijo 66*27*24 cm.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • poganjalec v podobi avtodoma
  • odpirajoči sedež
  • visoka nosilnost kar 50 kg.
  • primeren od 24. meseca  
  • bivalni prostor z okni
  • primeren za dojenčka ali igračo z velikostjo 12 cm (ni del seta)
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost66*23*38 cm
Skupna višina38 cm
ZvokDa
Teža4,1 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.