Poganjalec avto Next Bobby Car Blue BIG modro-črn z zvokom in lučko ter posebnim odbijačem od 12 mes

Opis izdelka

Vrhunski poganjalec Next Bobby Car Blue nemškega proizvajalca BIG ponuja vsem otrokom od 12. meseca starosti izjemna doživetja ob vsaki vožnji. Modro-rdeč poganjalec je opremljen z dvojnimi LED žarometi, ki jih mali šoferji prižigajo in ugašajo s pomočjo senzorja na dotik na armaturi, zabavajo pa se lahko tudi z elektronsko hupo. Ergonomski sedež je prilagojen za otrokovo najvišje udobje, snemljiv del iz velurja pa lahko po potrebi preprosto operete. Na zadnjem delu poganjalca se nahaja podloga za koleno, ki jo bodo uporabili v ko se bodo želeli peljati kot na skiroju.

Prednost poganjalca je tudi funkcija časovnika, ki samodejno izklopi luči po desetih minutah, zato se vam ni treba obremenjevati, če bi jih mali šofer po vožnji pozabil ugasniti. Mrežasta maska na sprednjem delu avtomobilčka in posebno oblikovani odbijač bosta očarala vsakega otroka. Pod masko je tudi predalček, kamor lahko otroci shranijo svojo najljubšo igračo. Tiha in trpežna kolesa se ponašajo z zanesljivim hodom. Poganjalec v obliki avtomobila ima prijetne zaobljene robove, vsi elektronski moduli pa so integrirani v plastični etui, ki je odporen proti vodnim kapljam. Barve na poganjalcu so pred bledenjem zaščitene s posebnim UV filtrom. Nosilnost poganjalca znaša 50 kg, njegove mere pa so 57*30*39 cm, sedež je na približni višini 20 cm. Paketu sta priloženi tudi 2 bateriji tipa AG13/LR44.

Poganjalec za otroke BIG spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°. Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke BIG. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke.

Lastnosti

  • najmodernejši poganjalec z zvočnimi in svetlobnimi funkcijami
  • dvojni LED žarometi s funkcijo časovnika
  • funkcionalna hupa
  • nosilnost 50 kg
  • priključki za pripenjanje BIG dodatkov
  • podstavek za koleno – starejši otroci se bodo peljali kot na skiroju
  • primerno od 12. meseca  
  • zaščita pred prevračanjem
  • primeren za notranje in zunanje prostore
  • elektronski modul odporen na kaplje vode
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan oblazinjen sedež
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost57*30*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa59*28*31 cm
Skupna dolžina57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Nosilnostmax. 50 kg
OpombaBattery: 2 x LR44 included, 3 x AA excluded
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.