Poganjalec Avto Ride On Little Smoby ergonomsko oblikovan s predalčkom od 10 mes

Opis izdelka

Poganjalec in sprehajalec Auto Ride On Little francoskega proizvajalca Smoby je čudovitih pastelnih barv in primeren za dečke in deklice že od 10. meseca starosti. Stilski poganjalec raste skupaj z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otroci bodo sprehajalček uporabljali kot pripomoček pri svojih prvih korakih, pri čemer se bodo opirali na visoko naslonjalo, od 12. meseca naprej pa lahko nanj sedejo in se poganjajo z nogami. Kakovostna kolesa na poganjalcu so izdelana iz mehke plastike, zato je vožnja primerna za notranje kot tudi zunanje prostore.

Volan se lahko obrača v obe smeri do 30°. Otrokova varnost je zagotovljena tudi zahvaljujoč varovalu na sprednjem delu avtomobilčka, ki preprečuje, da bi se prevrnil, čemur bodo hvaležni predvsem starši. Poganjalec Smoby je izdelan iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, njihova površina je mehka in žametna na dotik. Z multifunkcijskim poganjalcem se bo otrok učil ohranjevati ravnotežje in krepil mišice na nogah. Otroški poganjalec prav tako pomaga otrokom pri njihovemu gibalnemu in motoričnemu razvoju. Širok in ergonomsko oblikovani sedež na avtomobilčku prispeva k pravilnemu razvoju otrokovih kolkov.

Pod preklopnim sedežem se nahaja skrivni prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo različne drobnarije in igrače. Originalni videz poganjalca v motivu živali bo navdušil dečke in deklice že na prvi pogled, prav tako pa bo spodbujal razvoj domišljije in predstavnosti. Mere poganjalca znašajo 54*27*40 cm. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Robustni poganjalec za otroke ima zaobljene robove, odlikujejo ga najvišja kakovost izdelave in precizno dodelani detajli.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*27*40 cm
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.