Poganjalec z bagrom Abrick Les Maxi Ecoiffier s 6 kockami od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec z bagrom Abrick Les Maxi je čudoviti poganjalec za dečke in deklice od 12. meseca starosti dalje. Poganjalec je zasnovan v črno rumeni barvni kombinaciji, je videti realistično kot pravi gradbeni avtomobilček, na sprednjem delu ima gibljivo roko, ki jo malo gradbenik obvladuje s pomočjo ročic. Del poganjalca je tudi set 6 kock, ki jih lahko shranijo v odpirajoči sedež, ki se skriva priročni prostor za shranjevanje. Sedež je na zadnjem delu malce povišan in ergonomsko oblikovan, za še večje udobje malih šoferjev. 

Skupne dimenzije poganjalca merijo 66*28*33 cm. Otroški poganjalček ni le sredstvo za zabavo in preganjanje dolgčasa. S pomočjo poganjalčka si malčki krepijo svoje mišice na rokah, razvijajo fino in grobo motoriko ter spoznavajo nove barve in oblike. Otroci se z igro približujejo svetu odraslih s tem, da se igrajo igre poklicev, med tem pa preizkušajo vlogo šoferjev, gradbenikov in arhitektov. Otroški poganjalec je idealen za najmlajše otroke preden začnejo uporabljati pravo kolo, saj se lahko že od rane starosti učijo ohranjevati ravnotežje in se premikati z nogicami.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost66*28*33 cm
Skupna višina33 cm
Skupna dolžina66 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,26 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.