Poganjalec in sprehajalček Avto Blue Ride-on Smoby s predalčkom in naslonjalom moder od 10 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalček in sprehajalček Smoby Avto Ride-on je čudoviti modri poganjalec, primeren predvsem za dečke od 10. meseca starosti. Poganjalec je zasnovan v modri barvi, ki bo očarala vsakega dečka, ki so mu všeč avtomobilčki. Mali dirkač ga bo najprej uporabljal kot sprehajalček, s katerim se bo naučil delati svoje prve korake, sčasoma, ko pa bo že pridobil samozavest in stabilnost pa bo na poganjalec lahko sedel in se udobno poganjal.

Poganjalec za otroke je izdelan iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, ki so zaobljeni in žametni na dotik ter se ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Varnost zagotavlja ergonomsko oblikovani sedež z visokim naslonjalom. Dodatek poganjalca je tudi premičen predalček, nameščen pod sedežem, kamor lahko malčki pospravijo svoje igrače. Volan poganjalca se v strani obrača za 30 stopinj. Otroški poganjalec je izredno stabilen in tako lahko otroci uživajo v zabavi in dogodivščinah. Celotne dimenzije otroškega poganjalca s sprehajalčkom merijo 55*27*40 cm, kjer je celotna višina 40 cm, višina sedeža pa 21 cm. Poganjalec in hojica 2v1 je težak 1,9 kg.

S poganjalcem se bo otrok učil ohranjevati ravnotežje, krepil mišice na nogah in se igral na aktiven način. Poganjalec je odličen pripomoček za motoričen razvoj vašega otroka. Poganjalec za otroke je narejen iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolga leta uporabe. Otrok se bo med vožnjo počutil kot da vozi pravi avto. Visoko držalo poganjalca bo služilo kot opora pri hoji, zagotavlja pa tudi višjo varnost pri vožnji z avtomobilčkom. Širok sedež na avtomobilčku prispeva k pravilnemu razvoju otrokovih kolčnih sklepov.

Smoby je priznani francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le kakovostne plastične igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna. Plastika je žametna na dotik. Igrače tega proizvajalca imajo zaobljene robove, da se otroci med igro ne bi poškodovali in bi bili varni. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost in originalen dizajn.

Lastnosti

  • raste skupaj z vašim otrokom
  • kakovostna in trpežna zasnova
  • prostoren predalček
  • visoko naslonjalo za hrbet
  • ergonomski in udoben sedež
  • primerno za otroke od 10. meseca
Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa27*25*56 cm
Skupna dolžina54 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,5 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.