Poganjalec z zvokom in lučko Toy Story Activity Buzz Kiddieland od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec s pravljičnim Disneyjevim motivom Toy Story (Svet igrač) je priljubljeni poganjalec, primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti v čudoviti vijolično zeleni barvni kombinaciji. Avtomobilček vsebuje zvočne in svetlobne efekte, tako da se bodo otroci pri vožnji odlično zabavali. Na armaturni plošči so različni interaktivni elementi – tipke s različnimi funkcijami, na sprednjem delu avtomobilčka pa je priljubljen junak Buzz, ki bo skupaj z otroci doživljal pustolovščine in otrokom pomagal pri razvoju fine motorike, domišljije in predstavnosti.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala, saj mu avtomobilček nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednja kolesa poganjalca obračajo in otroci tako sami spreminjajo smer vožnje. Otroški poganjalec je pravilna izbira za vašega malčka, ki rad odkriva nove reči. Baterije 2 x AA so priložene kompletu.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • robustna konstrukcija
  • vesel barvni dizajn v motivu Toy Story
  • elektronske funkcije – zvočne in svetlobne
  • za razvoj predstavnosti in motoričnih spretnosti
  • od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost51*25*38 cm
Skupna višina38 cm
Dimenzije paketa52*27*34 cm
Skupna dolžina51 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.