Vložek za avtosedež 2v1 za zaščito glavice Red castle siv, od 0 mes

Opis izdelka

Vložek za avtosedež 2v1 Red Castle je izjemen pripomoček, ki ga boste uporabili pri potovanju z avtomobilom za vsakega malčka že od njegovega rojstva dalje. Poseben vložek v elegantni sivi barvi izpolnjuje 2 funkciji – zmanjša velikost sedeža, v katerem malček leži in hkrati preprečuje padanje dojenčkove glavice na stran. Podlogo in notranjo oporo za glavico lahko uporabite v avtomobilu in tudi v vozičku. Zahvaljujoč temu dodatku je malčku v avtu lahko udobno in prijetno. Po nekaj mesecih, ko ga ne boste več potrebovali, ga z avtosedeža preprosto snamete.

Vložek za avtosedež je preprost za čiščenje, lahko ga preprosto perete v pralnem stroju. Nežna površina iz blaga je prijetno mehka na dotik, otrokom omogoča, da brez težav zaspijo. Del naslonjala so tudi integrirane odprtine za 3-točkovni varnostni pas, ki jih preprosto preluknjate in otrokom omogočite maksimalno zaščito in udobje. Ta multifunkcijski dodatek bo navdušil otroke in tudi njihove starše.

O znamki Red Castle

Francoska znamka Red Castle prinaša otrokom inovativne izdelke, ki so izdelani iz okolju prijaznih materialov in ne vsebujejo nobenih težkih kovin in škodljivih barvil. Oblikovalci znamke Red Castle skrbijo za moderni dizajn, še bolj pomembna pa jim je prvorazredna kakovost in varnost otrok, zato izdelki Red Castle izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti, ki jih redno preverjajo neodvisni laboratoriji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.