Podlaga za vse hišice Smoby ali kot terasa ali pot do hišice, set 6 kvadratov 45*45 cm/1,2 m2

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z originalnimi dodatki in pripomočki za igralno hiško. Kakovostna plastična podlaga je primerna za vse hiške, francoskega proizvajalca Smoby. Podlaga za hiške bo priskrbela za še bolj realistično doživetje v igri. V paketu se nahaja 6 kvadratov, kjer je velikost vsakega izmed njih 45*45 cm in skupaj ustvarjajo površino z velikostjo 1,2 m2. Kvadratki imajo več možnosti uporabe – z njimi lahko ustvarite teraso ali pa stezo k hiški. Sklapljanje posameznih kvadratkov ni zahtevno, zahvaljujoč sistemu na klipsne vam bo to uspelo brez pomoči orodja.

Podloga je narejena iz prvorazrednega 100 % reciklirne umetne mase, ki ne ogroža življenjskega okolja. Je zračna in hkrati ustvarja tudi zaščitno plast med hiško in tlemi, v zunanjih prostorih omogoča hojo po ravni površini. Po barvi in dizajnu je usklajena s hiškami Smoby in pomaga pri razvoju otrokove domišljije in predstavnosti. Dodatki za otroške hiške so pomembni, omogočajo jim ideje za izboljšave na hiški, z njimi pa se bodo igrali še leta in leta.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače in dodatke originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost6x 45*45*2 cm
Skupna višina2 cm
Dimenzije paketa48*11*49 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba1,2 m2
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.