Otroški nastavljiv počivalnik Beaba Up&Down Bouncer III Leaves siv 4 višine in 3 položaji od 0 mes

Opis izdelka

Otroški nastavljiv počivalnik Beaba Up & Down Bouncer III bo vašemu malčku prinesel udobje za cel dan! Ta udoben počivalnik za otroke, čudovite barvne kombinacije se bo v trenutku spremenil na varen gugalnik. Zahvaljujoč edinstvenemu vložku, ki je ergonomski in hkrati udoben lahko v počivalniku udobno leži tudi dojenček od 0. meseca starosti. Njegova prednost je prav tako mehka blazinica, ki bo dojenčkom zagotovila optimalno podporo glavice. Celoten vložek z blazinico lahko po dopolnitvi 3. meseca otrokove starosti preprosto snamete in počivalnik pogumno uporabljate dlje.

Občutek udobja

Počivalnik za dojenčke je udoben, postlan z mehkim materialom, zahvaljujoč zvišanim stranicam pa se bodo malčki počutili prijetno. Počivalnik Beaba Up & Down Bouncer III bo olajšal delo tudi staršem, katerim se ne bo treba več sklanjati k dojenčku – zahvaljujoč nastavljivi višini si bodo ležalnik prilagodili svojim potrebam, zato bodo z dojenčkom lahko preživeli vsak trenutek dneva. Prevleko počivalnik lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu. Počivalnik s prevleko ima tudi oporo za glavico, s čimer bo novorojenčku priskrbel podporo glavice.

Počivalnik Beaba z nežnim vzorcem lahko po višini nastavite na 4 položaje – zadostuje, da pritisnete na varovala na obeh nogah ležalnika in ga premaknete navzgor ali navzdol. Otrok lahko tako leži na višini staršev ali sorojencev in sledi dogajanju okoli sebe in je tako v stalni interakciji z okoljem in ga ni strah. Ležalnik lahko prav tako nagnete na 3 položaje samo z eno roko – tudi na položaj za udoben spanec. Otroka lahko v ležalniku zavarujete tudi s 5-točkovnim varnostnim pasom, tako da dojenček z ležalnika zagotovo ne bo padel in se bo hkrati počutil varno. Ležalnik služi tudi kot gugalnik, ki se lahko zavaruje, zato se vam ne bo treba bati, da bi se gugalnik prevrnil. Ležalnik je stabilne konstrukcije in ima dva priročna ročaja, zahvaljujoč katerima ga boste preprosto prenesli v kateri koli prostor v hiši.

O znamki Beaba

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • počivalnik za dojenčke
  • primeren od 0. meseca
  • s posebnim vložkom za novorojenčke
  • stabilen gugalnik
  • po višini nastavljiv počivalnik
  • 5-točkovni varnostni pas
  • izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost87*51*52 cm
Skupna višina87 cm
Dimenzije paketa64*57*16 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,0 kg
Nosilnost9,0 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.