Otroški počivalnik Beaba Evolutive Compact Baby Seat II Heather Grey siv zložljiv od 0 mes

Opis izdelka

Pozdravite najlepšo, najboljšo in najmodernejšo različico otroškega počivalnika Beaba! Počivalnik za dojenčke Beaba Evolutive Compact Baby Seat II je lahek, kompakten in udoben počivalnik, ki bo vašega malčka navdušil že v prvem trenutku! Počivalnik Beaba je primeren za dojenčke že od njihovega rojstva dalje, zahvaljujoč evolucijski rešitvi pa ga bodo z veseljem uporabljali tudi starejši otroci. Počivalnik ima intuitivni sistem zlaganja, ki spominja na dežnik. Ko je razprt, se zahvaljujoč edinstvenemu patentu Beaba samodejno zaklene. Kompaktna oblika in nizka teža naredita iz počivalnika idealnega sopotnika na potovanjih, veliko prostora pa ne bo zavzemal niti doma. Noge so nameščene na široko, zahvaljujoč čemur je počivalnik stabilen. Etui ležalnika ima priročne ročaje, za katere lahko ležalnik primete in ga brez težav odnesete. Ogromna prednost počivalnika Beaba Evolutive je dejstvo, da raste skupaj z otroci. Malim otrokom od rojstva, do 9 kg teže bo služil kot udoben počivalnik, otrokom od 12. meseca starosti, do 30 kg pa bo služil kot stolček.

Maksimalno udobje

Počivalnik Beaba je čudovite sive barve, izdelan iz mehkega materiala in ima tudi blazinico za še večje udobje novorojenčkov. Je ergonomsko oblikovana in ima oporo za glavico, ki otrokom omogoča optimalno oporo. Otroci se bodo na tej podlogi počutili udobno in varno in ne le takoj po rojstvu. Počivalnik Beaba ima tritočkovni varnosti pas, tako da je maksimalno varen in majhni dojenčki iz njega ne bodo spolzeli, niti če se premikajo. Blazinico za novorojenčke lahko po nekem času tudi snamete in malčki bodo imeli še več svobode, če opore za glavico ne potrebujejo več. Pri starejši otrokovi starosti pa lahko snamete tudi varnostni pas in otroci lahko počivalnik uporabljajo kot udoben naslonjač. Prevleko ležalnika lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu, za blazino pa priporočamo ročno pranje.

O znamki Beaba

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • počivalnik za otroke Beaba
  • primeren že od otrokovega rojstva
  • z vzglavnikom za novorojenčke
  • tritočkovni varnostni pas
  • intuitivni sistem zlaganja
  • moderni francoski dizajn
  • kakovostni izdelek znamke Beaba
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost64*74*60 cm
Skupna višina60 cm
Dimenzije paketa32*21*110 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,5 kg
Barvašedá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.