Plišasti copatki medvedek Blue Denim-Booties Kaloo 10 cm v darilni embalaži modri

Opis izdelka

Kaloo plišasti copatki Blue Denim-Booties so nežni otroški copatki, ki so primerni za najmlajše otroke od 0 meseca. Otroški copatki so velikosti 10 cm, tako da so idealni za vsakega malega dojenčka. Izdelani so iz nežnega in mehkega pliša. Čudovita modra barva in vesel medvedek razvijata otroško predstavnost, domišljijo in spodbujata jezikovne in komunikacijske sposobnosti. Plišasti copatki za najmlajše so zapakirani v praktično darilno embalažo, tako da lahko z njimi obdarite tudi svoje najbližje, brez odvečnih skrbi glede zavijanja.

Plišasti copatki v modri barvi so idealni dodatek za malčke, saj so mehki in nežni za otroško kožo, male nogice pa bodo prijetno ogreli in zaščitili. Copatki za dojenčke imajo na zgornjem delu plišasto živalco – medvedka, ki bo malčka zagotovo razveselil in zabaval. Pri copatkih za najmlajše se ni treba bati, če jih bodo malčki okušali ali preiskovali tudi na drugačen način. Vsak izdelek Kaloo je testiran in izpolnjuje najvišje standarde, zato sta igra in tudi okušanje za otroke maksimalno varna. Kaloo bo izpolnil sanje najmlajših otrok, saj posveča pozornost njihovim potrebam in željam, zaradi česar se otroci po celem svetu počutijo varno in prijetno.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač in dodatkov iz kakovostnih materialov in edinstvenega dizajna. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Postopek izdelave je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost izdelkov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške copatke lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost copatkov, potem pa jih je treba prosto posušiti.

Lastnosti

  • nežni in mehki copatki iz pliša
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova z igračo
  • velikost 10 cm, idealna za vsako otroško nogico
  • v darilni embalaži
  • pranje pri 30°
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost10*7*6 cm
Teža18 g
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.