Plišasti zajček Bunny White Les Preppy Chics Histoire d’ Ours bel 30 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Pomagajte otrokom na njihovi življenjski poti v družbi te najlepše plišaste igrače. Plišasti zajček Bunny White Les Preppy Chics francoske znamke Histoire d’ Ours bo vašega dojenčka na tem svetu pozdravil z nežnostjo in ljubeznijo. Plišasti zajček v beli barvi je prav ustvarjen za dojenčke že od rojstva dalje, ki jim bo pomagal privaditi se na novo okolje. Nežen plišasti kožušček, ljubka mašna okoli vratu in velika ušesa bodo poskrbeli za to, da bo zajček že od prvega hipa dalje osebni čuvaj vašega dojenčka. Plišasti zajček Histoire d’ Ours je velikosti 30 cm in predstavlja popolno kombinacijo tradicije in sodobnosti.

Plišasti zajček je puhast, izjemno mehak in lahek, zahvaljujoč čemur bo postal zvesti prijateljček vašega dojenčka. V družbi te plišaste igrače bodo otroci našli udobje in zatočišče. Plišasti zajček Bunny White Les Preppy Chics je primeren tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko ga perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki mu bo povrnil eleganco. Plišasti zajček Bunny White Les Preppy Chics Histoire d’ Ours bo k vam prispel v čudoviti darilni embalaži, zato lahko z njim obdarite pravkar rojenega dojenčka ali pa rojstnodnevnega slavljenca. Zajček je testiran s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev, zato ga lahko brez strahu podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

Zgodovina znamke Histoire d’ Ours se je začela pisati leta 1985 v Franciji. Alain Joly je ustvaril kolekcijo vrhunskih plišastih medvedkov, ki je postala del družinske delavnice. Ljubke igrače Histoire d’ Ours prikličejo čaroben, poetičen in sladek svet zgodnjega otroštva. Vsaka igrača, ki pride z delavnice znamke Histoire d’ Ours se lahko pohvali s popolnostjo izdelave, kjer ni nič prepuščeno naključju. Vse plišaste igrače izražajo nežnost, njihov dizajn pa nastane v mislih oblikovalcev francoske vasice Taverne. Zahvaljujoč njihovim idejam bodo vaši otroci ohranili otroka v sebi celo življenje.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.