Plišasti zajček Bunny White Lapin de Sucre Doudou et Compagnie rjav 31 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Proslavite prihod dojenčka s čudovitim darilom francoske znamke Doudou et Compagnie. Plišasti zajček Bunny White Lapin de Sucre predstavlja ljubko darilo za vse dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Zajčka iz mehkega in nežnega pliša krasijo očarljivi našitki v čudoviti barvni kombinaciji z zlatimi detajli. Ravno ta zanimiva kombinacija barv in materialov prispeva k pravilnemu razvoju dojenčkovih čutov. Ta rjav plišasti zajček Lapin de Sucre bo hitro postal najboljši prijatelj vašega dojenčka.

Plišasti zajček Bunny White Lapin de Sucre Doudou et Compagnie je velikosti 31 cm in je prav ustvarjen za objemanje. Rjav zajček je mehak in ploščat, ima dolga ušeska in v tački drži majhno krpico, h kateri se lahko dojenček stisne in v prisotnosti te plišaste igrače najde udobje in zatočišče. Plišasti zajček Lapin de Sucre je izdelek francoske znamke Doudou et Compagnie in bo k vam prispel v čudoviti darilni embalaži, zato je idealno darilo ob rojstvu dojenčka.

Plišasti zajček je primeren tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko ga perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki mu bo povrnil eleganco. Zajček Lapin de Sucre izpolnjuje najstrožje varnostne standarde in je testiran s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev. Brez strahu jo lahko podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

S prihodom novega tisočletja je na trg vstopila prva plišasta igrača ninica znamke Doudou et Compagnie, s čimer se je začela revolucija v svetu plišastih igrač. Francoska znamka Doudou et Compagnie občutljivim otroškim rokicam poklanja izjemno nežnost že od leta 2000. V DNK znamke je globoko zasidrana ustvarjalnost in inovativnost, ki se odraža v vsaki mehki igrači. Doudou et Compagnie bo vašega otroka v spremljala celo otroštvo že od prvih trenutkov dalje in v njihovem vsakodnevnem življenju odigrala pomembno vlogo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.