Plišasti zajček ninica Rabbit Carré Doudou Kaloo bel 14 cm iz nežnega materiala v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti zajček ninica Rabbit Carré Doudou francoske znamke Kaloo predstavlja mehko in nežno igračo, ki bo razveselila vse dojenčke že od njihovega rojstva. Čudoviti zajček z velikostjo 14 cm ima žametno nežno površino in ga tudi najmlajši otroci z lahkoto oprimejo in se z njim crkljajo kot z ninico. Beli zajček je zavit v belo kvadratno odejico v motivu kačjih pastirjev in zlatih vejic, zato bo očaral vse dojenčke in jim pomagal lažje zaspati. Za izdelavo so bili uporabljeni reciklirani materiali s polnilom iz plastenk, zato je zajček 100% ekološki, ob tem pa vseeno ohranja najvišjo kakovost ter je nežen do otroške kože. Zapakiran je v elegantno darilno embalažo, zato je primeren tudi kot darilo za vsako priložnost.

Izdaja Doudou predstavlja moderne plišaste ninice, ki so idealne za objemanje in crkljanje. Igrača ujame edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih dojenčkovega življenja, saj se dojenček ob tej igrači počuti varno in prijetno. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsak izdelek Kaloo je testiran in izpolnjuje tudi najvišje standarde. Zajčka iz pliša lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, s čimer se ohrani barva in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Skupna višina14 cm
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.