Plišasti zajček Bubble of Love Rabbit Cinnamon Plume Kaloo rjav 30 cm iz nežnega mehkega materiala v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti zajček Bubble of Love, francoske znamke Kaloo je očarljiv dodatek za otroške posteljice vaših najmlajših, ki je primeren že od njihovega rojstva dalje. Plišasti zajček z velikostjo 30 cm v rjavi barvi bo postal neločljiv prijateljček vsakega dojenčka. Okrogel in mehak zajček je prav ustvarjen za objemanje, otroci se bodo ob njem počutili prijetno in prav tako lažje zaspali. Originalni zajček prihaja v čudoviti darilni embalaži, s katero boste svoje najbližje razveselili za katero koli priložnost. Notranjo stran pokrova škatle lahko uporabite za napis imena ali ljubko voščilo.

Plišaste igrače Kaloo so nežne in mehke do otroške kože, idealne za crkljanje. Igrača ujame edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih dojenčkovega življenja, saj se otrok ob tej igrači počuti varno. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje najvišje standarde. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, s čimer se ohranita barva in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke igrače iz pliša in blaga edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.