Plišasti zajček za crkljanje Perle Doudou Poncho Kaloo 20 cm siv v darilni embalaži

Opis izdelka

Plišasti zajček za crkljanje Kaloo iz kolekcije Perle Doudou je najboljši prijateljček za vse malčke, že od njihovega rojstva dalje. Plišasti zajček v podobi ponča je velik 20 cm, zahvaljujoč svoji obliki pa ga lahko uporabite kot odejico in tudi kot pončo. Otroci jo bodo privili k sebi, se z njo igrali ali pa tako objeti zaspali, otroci si namreč radi zamišljajo, da je to resnično velik pončo. Plišasti zajček za crkljanje sive barve ujame otrokov vonj, zahvaljujoč čemur se malček počuti varno in mirno, saj je pomembno, da se počutijo prijetno v tem novem svetu. Vsak dojenček si po porodu hitro zapomni vonj, zato je bistvenega pomena, da se naučijo razpoznavati tudi svoj vonj.

Plišasti zajček Kaloo je zapakiran v čudovito darilno škatlico in je primeren tudi za darilo za pravkar rojenega dojenčka. Otroci lahko zajčka brez strahu tudi grizejo in okušajo, s čimer se zvišuje njihova tipna zaznavnost in prav tako pravilen razvoj. Nežne barve pa spet ne motijo občutljivega vida, ki se mora na izrazite barve še navaditi. Zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu bo ta plišasta igrača postala najboljši prijatelj vsakega dojenčka.

Francoski čut za lepoto, edinstvenost in popolnost – to vse v sebi odsevajo vse otroške igrače Kaloo. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20 cm
Dimenzije paketa23*23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.