Plišasti zajček in medvedek Petite Rose Kaloo 12 cm iz nežnega mehkega pliša

Opis izdelka

Set plišastega medvedka in zajčka Petite Rose Kaloo predstavljajo čudovite in kakovostne plišaste igrače, primerne za najmlajše otroke že od njihovega rojstva dalje. Vsaka plišasta igrača meri 12 cm, tako da jo bodo k sebi lahko privili tudi najmlajši dojenčki, igrače so prikupnega dekliškega dizajna. V akcijskem setu se nahajajo 2 zajčka in 2 medvedki v različnih oblekicah in dizajnu. Te mehke in čudovite igrače so nežne za otroško kožo in varne za igro najmlajših otrok. Igrača za malčke bo ujela dojenčkov vonj, ko jo bodo privili k sebi, zato se bodo počutili varno v novem, za zdaj še ne raziskovanem svetu. 

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Prav v prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te občutljivosti so primerni tudi zajčki in medvedki za deklice Kaloo. Najmlajši otroci pri igri in za spanje obožujejo nežne barve, ki nanje delujejo pomirjajoče. Takšna igrača pa so tudi medvedki in zajčki v rožnatih odtenkih. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bosta zajček in medvedek postala najljubša prijateljčka vsakega otroka.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo dobro in varno. Priporočamo, da igračo za najmlajše perete pri temperaturi 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Lastnosti

  • set 4 mehkih in nežnih igrač iz pliša
  • akcijska cena
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova
  • velikost 12 cm
  • idealna za crkljanje za najmlajše
  • pranje pri 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost brisače
  • izpolnjuje najvišje varnostne kriterije
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12 cm
Skupna višina12 cm
Dimenzije paketaØ 25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba4 pcs
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.