Plišasti zajček lutkovno gledališče Robin Rabbit Kachoo Kaloo presenečenje v cvetličnem lončku 25 cm za najmlajše od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti zajček Robin Rabbit iz priljubljene izdaje Kachoo, francoskega podjetja Kaloo predstavlja popolni pripomoček, s katerim boste vašim najmlajšim lahko uprizorili lutkovno gledališče. Igrača je primerna že od njihovega rojstva dalje. Čudovita rokavica v podobi zajčka v cvetličnem lončku je velika 25 cm, tako da lahko z njo svojemu malčku kadarkoli zaigrate zabavne scene z belim zajčkom, ki goji lastno korenje. Skrivajoči se zajček deluje pristno in je proizveden iz prvorazrednega pliša, ki je mehak in nežen za otroško kožo. Plišasti zajček je primeren tudi kot ninica, lahko ujame otrokov lasten vonj, zahvaljujoč čemur se otroci ob njem počutijo varno in v prijetnem vzdušju.

Igra z igračkami je bistvena za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, razvija spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik, zato je pomembno, da bi otroci odkrivali nove reči in preučevali površino igrač. Težava ne bo niti okušanje in grizenje, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je strogo testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je na to pripravljena.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač iz kakovostnih materialov, edinstvenega dizajna. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače. Treba se je izogniti tudi namakanju in ročnemu pranju. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. 

Lastnosti

  • plišasti zajček za lutkovno gledališče
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • realističen videz
  • velikost 25 cm
  • idealna za lutkovno gledališče in razvoj otrokove domišljije
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30 °C, da bi s tem ohranili barvo in kakovost brisače
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina25 cm
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.