Plišasti zajček Happy Blush Doudou et Compagnie bel 65 cm od 0 mes

Opis izdelka

Proslavite prihod dojenčka s čudovitim darilom francoske znamke Doudou et Compagnie. Plišasti zajček Happy Blush predstavlja ljubko darilo za vse dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Zajčka iz mehkega in nežnega pliša krasi rožnata rutka, njegov repek pa je kosmat rožnati cofek. Ravno ta zanimiva kombinacija barv in materialov prispeva k pravilnemu razvoju dojenčkovih čutov. Ta vesel plišasti zajček Happy Blush bo hitro postal najboljši prijatelj vašega dojenčka. Plišasti zajček Happy Blush Doudou et Compagnie je velikosti 65 cm in je prav ustvarjen za objemanje.

Zajček ima nežen mehak trebušček, ki ga lahko dojenček objame in v njemu najde udobje in zatočišče. Plišasti zajček Happy Blush je izdelek francoske znamke Doudou et Compagnie predstavlja idealno darilo ob rojstvu dojenčka ali za prvi rojstni dan. Plišasti zajček je primeren tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko ga perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki mu bo povrnil eleganco. Zajček Happy Blush izpolnjuje najstrožje varnostne standarde in je testiran s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev. Brez strahu ga lahko položite v otrokovo naročje, tja, kamor spada.

S prihodom novega tisočletja je na trg vstopila prva plišasta igrača ninica znamke Doudou et Compagnie, s čimer se je začela revolucija v svetu plišastih igrač. Francoska znamka Doudou et Compagnie občutljivim otroškim rokicam poklanja izjemno nežnost že od leta 2000. V DNK znamke je globoko zasidrana ustvarjalnost in inovativnost, ki se odraža v vsaki mehki igrači. Doudou et Compagnie bo vašega otroka spremljala celo otroštvo že od prvih trenutkov dalje in v njegovem vsakodnevnem življenju odigrala pomembno vlogo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost65 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.