Aktivni plišasti Tukan Alban Kaloo elektronski za najmlajše

Opis izdelka

Aktivni plišasti Tukan Alban je brezčasni dodatek francoske znamke Kaloo, ki bo vzbudil pozornost dojenčkov že od njihovega rojstva dalje. Površina modrega papagaja Tukana je iz nežnega in mehkega pliša bo s svojimi pestrimi barvami razveselil najmlajše otroke, saj si z njimi postopoma pomagajo razpoznavati posamezne barve. Po pritisku gumba na nogici bo mahal s svojimi krili in tako posnemal pravo letenje, zahvaljujoč elektronskemu modulu. Dojenčka bo ta funkcija zabavala dlje časa, na preprost način jih bo utišala in umirila. Repek po pritisku daje šumeče zvoke, ki stimulira razvoj sluha pri malčkih.

Igrače za najmlajše so pomemben za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, razvija spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi plišasti Tukan. Zasnovana je v pestrih in izrazitih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj še nimajo popolnoma razvitega vida in ne vidijo še vseh barv. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo odražajo francoski občutek za izjemnost, lepoto in popolnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno. Otroška igrača je preprosta za čiščenje, priporočamo ročno pranje z navlaženo krpo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa25*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatérie: 3 AAA/LR03 (non included)
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.