Plišasti slonček lutkovno gledališče Elephant Doudou Puppet Petites Chansons Kaloo siv 24 cm iz nežnega pliša od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti slonček Elephant Doudou francoske znamke Kaloo predstavlja odlično darilo za dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Brezčasna rokavička v podobi slončka je velikosti 24 cm, s katero lahko svojemu otročku kadarkoli uprizorite lutkovno predstavo. Slonček deluje realistično in je proizveden iz prvorazrednega pliša, ki je mehak in nežen do otroške kože. Rokavička je primerna za roke odraslih. Bel trebušček je okrašen s čudovitim motivom lune in zvezd.

Plišasti slonček je idealen tudi kot ninica, ujame otrokov lasten vonj, zahvaljujoč čemur pa se otrok počuti varno in se igra v prijetnem vzdušju. Igra z igračkami je bistvena za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, razvija spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik, zato je pomembno, da bi otroci odkrivali nove reči in preučevali površino igrač. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje najvišje standarde in je varna za otroško igro.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste in tekstilne igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.