Plišasti slon Noa Elephant Grey L Rouge Kaloo siv 38 cm iz nežnega materiala za najmlajše od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti slon Noa Elephant Grey L iz kolekcije Rogue francoske znamke Kaloo predstavlja čudovito darilo, ki je primerno za otroke že od njihovega rojstva dalje. Stilski slonček z velikostjo 38 cm in proizveden iz nežnega pliša, zaradi česar je idealen za igro najmlajših otrok in je hkrati nežen za občutljivo otroško kožo. Puhasta plišasta igrača bo postala neločljiv prijatelj vsakega otroka, ki se bodo z njo igrali ves dan, ponoči pa jim bo pomagala hitreje zaspati. Zahvaljujoč sivi barvi deluje pristno, ustvarja prijetno in veselo vzdušje. Igrača za najmlajše otroke prav tako ujame edinstven dojenčkov vonj, ki se nato ob igrači počuti samozavestno in bolj intenzivno dojema svoj obstoj v novem svetu.

Igra s plišastimi igračkami je bistvena za pravilen otrokov razvoj, saj zvišuje aktivnost njegovih možganov, oblikuje njegovo osebnost in razvija spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi mehki slonček z velikimi ušeski. Igračo lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače, nato pa jo morate pustiti, da se prosto posuši.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Lastnosti

  • slonček iz mehkega pliša najvišje kakovosti
  • primerno za dojenčke že od njihovega rojstva
  • siva barva
  • velikost 38 cm
  • idealna ninica za dečke in deklice
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30°, nato prosto sušenje
  • vrhunski francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Velikost38 cm
Skupna višina38 cm
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.