Plišasti povodni konj Hip' Cool Hippo Cocooning Histoire d’ Ours bež 40 cm od 0 mes

Opis izdelka

Podarite otrokom ljubezen za celo življenje že v zgodnjem otroštvu in jih na ta svet sprejmite z nežnostjo. Plišasti povodni konj Hip' Cool Hippo Cocooning francoske znamke Histoire d’ Ours bo vašega dojenčka pričakal z nežnostjo in ljubeznijo. Bež plišasti povodni konj je prav ustvarjen za dojenčke že od rojstva dalje, ki jim bo pomagal privaditi se na novo okolje. Nežen plišasti kožušček, velik gobček in manjši detajli bodo poskrbeli za to, da bo povodni konj že od prvega hipa dalje osebni čuvaj vašega dojenčka. Plišasti povodni konj Histoire d’ Ours je velikosti 40 cm in predstavlja popolno kombinacijo tradicije in sodobnosti.

Plišasti povodni konj je puhast, izjemno mehak in lahek, zahvaljujoč čemur bo postal zvesti prijateljček vašega dojenčka. V družbi te plišaste igrače bodo otroci našli udobje in zatočišče. Plišasti povodni konj Hip' Cool Hippo Cocooning je primeren tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko ga perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki mu bo povrnil eleganco. Plišasti povodni konj Histoire d’ Ours predstavlja čudovito darilo, zato lahko z njim obdarite pravkar rojenega dojenčka ali pa rojstnodnevnega slavljenca. Povodni konj je testiran s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev, zato ga lahko brez strahu podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

Zgodovina znamke Histoire d’ Ours se je začela pisati leta 1985 v Franciji. Alain Joly je ustvaril kolekcijo vrhunskih plišastih medvedkov, ki je postala del družinske delavnice. Ljubke igrače Histoire d’ Ours prikličejo čaroben, poetičen in sladek svet zgodnjega otroštva. Vsaka igrača, ki pride z delavnice znamke Histoire d’ Ours se lahko pohvali s popolnostjo izdelave, kjer ni nič prepuščeno naključju. Vse plišaste igrače izražajo nežnost, njihov dizajn pa nastane v mislih oblikovalcev francoske vasice Taverne. Zahvaljujoč njihovim idejam bodo vaši otroci ohranili otroka v sebi celo življenje.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost40 cm
Barvabež
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.