Plišasti konjiček Mocha Les Amis-Cheval Kaloo 25 cm v darilni embalaži za najmlajše od 0 mes

Opis izdelka

Rjavi plišasti konjiček Mocha Les Amis-Cheval Kaloo je čudovita plišasta igračka, primerna tudi za novorojenčke. Plišasti konjiček za dojenčke je velik 25 cm in izdelan iz nežnega pliša in varen za najmlajše otroke. Konjiček je nežna in puhasta igrača za vse dojenčke, ki jih zaradi visoke kakovosti lahko spremlja že od poroda dalje. Igrača za najmlajše otroke bo ujela edinstven vonj dojenčka, ki se nato ob igrači počuti samozavestno in bolj intenzivno dojema svoj obstoj v novem svetu, izven maminega trebuščka. Ima realistično rjavo barvno zasnovo, ki bo dojenčku všeč, igrača pa prihaja v darilni embalaži, tako da lahko z njo obdarite svoje najdražje brez skrbi po dodatnem zavijanju v ovijalni papir.

Igračo lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je na to pripravljena. Igra s plišastimi igračkami je bistvena za razvoj otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Prav v prvih tednih otrokovega življenja je tipna zaznavnost otroka zvišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi mehki konjiček v rjavo-cimetni barvi. Plišasta igrača za najmlajše lahko zahvaljujoč svoji edinstveni zasnovi, nežnim barvam in mehki površini postane najljubši družabnik za vsakodnevno igro in počitek vaših najmlajših.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kakovost in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače, nato pa jo morate pustiti, da se sama posuši.

Lastnosti

  • nežna in mehka igrača iz pliša
  • primerna za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova
  • višina 25 cm
  • idealna za crkljanje za najmlajše
  • v darilni embalaži
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30°, nato prosto sušenje
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25 cm
Dimenzije paketa14*14*14 cm
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.