Plišasti maček Meatball 44 Cats Smoby pojoči 21 cm za najmlajše od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti mucek Meatball z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja originalno darilo za najmlajše in bo prevzel pozornost dojenčka, že od njegovega rojstva dalje. Površina priljubljenega mucka Meatball je iz nežnega in mehkega pliša in je prav ustvarjena za objemanje in crkljanje. Okrogel mucek v rumeno-zeleni majici bo postal nerazdružljiv sopotnik vašega malčka, s katerim bo ponoči lažje zaspal. Po pritisku na mucko bodo otroci slišali melodijo z animirane serije 44 Cats, v kateri mucek Meatball igra na klaviaturo v skupini Buffycats. Dojenčka bo ta funkcija zabavala dlje časa, na preprost način jih bo utišala in umirila. 

Igrače za najmlajše so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi plišasti mucek Meatball. Zasnovan je v svetlih in prijetnih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj še nimajo popolnoma razvitega vida in ne vidijo še vseh barv. Plišasti mucek pripomore k razvoju otroške domišljije in predstavnosti.

Zahvaljujoč igračam lahko otroci že od prvih trenutkov po rojstvu vadijo tipno zaznavnost spoznavajo okolico ter se skupaj z njo počutijo bolj varno. Set bo otrokom zdržal leta in leta. Mucka je velikosti 21 cm. Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Plišaste igrače Smoby izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo navdušili tudi najmlajše otroke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost21 cm
Dimenzije paketa8*17*23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.