Plišasti medvedek Petite Rose-Mini Chubbies Kaloo 12 cm za najmlajše

Opis izdelka

Kaloo plišasti medvedek Petit Rose-Mini Chubbies je prikupna otroška igrača, primerna za najmlajše deklice, že od njihovega rojstva dalje. Velik je 12 cm, tako da jo bodo k sebi lahko privili tudi najmlajši dojenčki, zajček je prikupnega dekliškega barvnega dizajna. Plišasti medvedek za najmlajše je mehka in puhasta igrača, ki je nežna za otroško kožo in varna za igro najmlajših otrok. Otroška igrača bo ujela dojenčkov edinstveni vonj, ko jo bodo privili k sebi, zato se bodo počutili varno v novem, za zdaj še ne raziskanem svetu.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Ravno v prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi medvedek Kaloo. Najmlajši otroci imajo pri igri in spanju radi nežnejše barve, ki nanje delujejo pomirjujoče. Takšna igrača pa je tudi plišasti medvedek s srčkom za deklice. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bo medvedek postal najljubši prijateljček vsakega otroka.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo se osredotoča na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. Priporočamo, da igračo za najmlajše perete pri temperaturi 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Lastnosti

  • nežna in mehka igrača iz pliša
  • primerna za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova
  • velikost 12 cm
  • idealna za crkljanje za najmlajše
  • pranje pri 30 °C, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače
  • izpolnjuje najvišje varnostne kriterije
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.